Bazen güzel ve etkili indirimler denk gelince kendimi tutamıyorum. Genelde araştırarak almayı tercih ediyorum. Peki ya siz?

Fazla araştırma yapmak beni yoruyor ve sıkıyor. O yüzden indirim kovalamıyorum, ancak indirime denk gelirsem seviniyorum. Bir şey sırf daha ucuz diye alırsam, elimde istemeden aldığım birçok şey birikmiş oluyor. İndirimlerin beni kandırdığını hissediyorum.
Bir şeyi beğendiysem önce en uygununu ararım her siteden bakarım. Sonra fiyatı verebileceğim bir miktarda veririm eğer o fiyata değer görmüyorsam indirimde alırım.
İndirimlerde en iyi markaları uyguna almak mümkün oluyor dandik birşeye para vereceğime bekleyip kalitelisini alırım.
Bunu asla başaramıyorum. Ne zaman yüklü bir alışveriş yapsam ertesi gün en az %50 indirim başlıyor. Arkadaşlar bunun esprisini yapmıştı, 'Sen bu kadar alışveriş yaptığına göre yarın harika indirimler gelir, bekleyelim' diye 😂 Hep öyle oluyor.
Tam bir indirim canavarı olduğumu söyleyebilirim. Bazen öyle indirimler kovalıyorum ki yüzlerce liralık ürünleri %80 ve üzeri indirimle 10-20 TL'ye falan alıyorum. Tabi, bu indirimler toplam 1-2 dakika için geçerli oluyor.
Oluuur
Cevap
7Cevap
Hayır sayılmaz hoşuma gidiyorsa parasına bile bakmam 🙈
Kim ben mi? Kazandığımı harcıyorum diyelim, daha masum 😃
Bu soruyu da sormuştunuz. Var kamerası gibiyim maâşAllah 😂 demiştim.
Sistem çok benzer sorulara farklı kişiler sorunca izin veriyor sanırım. Size olmasa bile bir başka üyenin böyle bir sorusuna böyle bir cevap verdiğimden eminim. Neyse ben tedbiren özürlerimi sunuyorum.
Çok teşekkürler. Ben yine de kusuruma bakılmasın lütfen der ve haddimi bilirim🙂
İhtiyacım olan şeylerde indirimi beklemem ama indirim olduğunda da beğendiğim çoğu şeyi alırım.
Bütçemi zorluyosa ve istiyosam beklerim ha baktım gelmiyo salla be deyip alırım 😂
Evet genelde şu anda her şey çok pahalı olduğu için indirim kovaladığını zamanlar oluyor
Hayır indirim olmasada parayı bırakır elbiseyi alır çıkarım...
Hayir. Bisi alicaksam olsun olmasin alirim. Indirim falan beklemem.
Eskiden kovalamazdım da şimdi epey bir kar ettiriyor.
Evet indirimler konusunda fazla takipteyim. Araştırmadan almam🤷♀️
Evet, bakıyorum. İstediklerimi indirimsiz hali ile ederinden çok daha fazlasına almam.
Alacağım şey bayaa, baya pahalı geliyorsa sabırla beklerim
Evet Şu an müthiş indirim dönemi burda 60 dolarlık Zara pantolon 9 dolara düştü. Tabi ki ne yaptım aldım.
O kadar zamanım yok zaten sıkılırım
koca kovalayamayan bunu kovalıyo.
Denk gelirse affetmem
Denk gelirsem anca. Hiç takip etmedim 🙄
Pek uğraşmam bununla, ihtiyacım olduğunda alırım.
Hayır.
Hiç dikkat etmem.
kovalarım
Hayır
bazen
hayır
Hayır
Hayır ve şansıma hic denk gelmez
kovaliyom ama yapilmiyo kiehl's de
Yani
hayırr
Bayılırım