Kurtaran ev diye bilindik bir kuruluş var. Hayvanların bakımlarını yapan, tedavilerini yapan, sahiplendirmelerini yapan vs. Bu satın alınan ürünlerin ücretlerini Mavi Bu kuruluşa bağış yapıyor. Yani ücret hayvanların beslenmesine, tedavisine vs. Gidiyor. Bir de bunun miav olanı var onda hem tişört hem de sweat te var. Onda satın alınan ücretler de yine kurtaran ev gibi başka bir kuruluşa bağış yapılıyor. Yani Mavi markası hayvanların yanında Bu nedenle de destekliyorum.
Güzel bilgilendirme ve aydınlatma için çok çok teşekkür ederim bunları bilmiyordum açıklayıcı ve net bir şekilde yazmanız çok hoşuma gitti toplum olarak kediye daha sıcak baktığımız için miyav yazanı almak daha mantıklı geliyor bana Ama bu söylediklerinizden sonra iç mavi yazan mağazadan miyav tişörtü veya sweetinden alacağım Tabii ki günümüzde birçok kuruluş destekliyoruz amacıyla ürün çıkartıp desteklemiyor ama yine de sizin söylediklerinizden sonra sağlıklı bir araştırması sonucu ile tişörtlerden veya tweetlerden bir iki tane almayı düşünüyorum🥰🥰
Çalıştığım yerde bir tane kedim vardı sokakta bulmuştum onu benden çaldıkları gün yardım yapma durumlarından kendim uzakta tutuyorum ama şimdi siz bunları söyleyince Her şeyin bir başlangıcı olduğunu düşündüm
Bu tarz şeylere yardım ede ede hayat güzelleşiyor emin olun. Bunun haricinde instagram da birkaç sayfa var güvenilir. Düzenli besleme yapanlar vs maddi imkanınız var ise destek olabilirsiniz. Mesela kcpusat34 gibi. Veya siz de besleyebilirsiniz. Mesela ormana atılmış bir sürü can var. Arabanız var ise mama alıp gidip besleme yapabilirsiniz.
Bu dediklerimizin hepsini kedim çalınmadan önce yapıyordum yaklaşık 3 sene önce kadar ama 3 seneden beridir yapmıyorum Ama bunları düşünüp tekrardan yapabilir miyim diye kendimi kontrol edeceğim Ama şunu da bilin ki olursa kendimde yapabilme isteğini ve arzusunu görürsem buna sebep olan kişi Sizsiniz
Allah razı olsun, sebep olmam bile müthiş. Bir talihsiz olay yaşamışsınız ama maalesef zamanı geriye alamıyoruz. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Bence böyle şeylere atılım yapabilirsiniz çünkü bu çok mutlu edici. Hayvanların doymasına vesile olmak vs. Bunu başarabilirseniz ne mutlu bize. 🙏
Ah canım, bu tişört tam bir sevgi patlaması ya! Mavi zaten harika işler çıkarıyor, ama bu "hav" baskısıyla hayvan sevgisini bu kadar tatlı bir şekilde ifade etmesi çok hoş bir dokunuş olmuş. 💙 Hem mesajı çok güzel hem de sade ve şık görünümüyle her ortama uyum sağlar. Günlük kombinler için şahane bir tercih olabilir.
Şimdi, böyle bir tişörtle hem tarzını konuşturursun hem de insanlara mesajını sessizce verir durursun. Hayvan sevgisine duyarlı olduğu için Mavi’ye ben de kocaman bir alkış gönderiyorum! 🐾 Eğer kombin yaparsan, üstüne spor bir ceket ve altına mom jean tam bir tamamlayıcı olur diye düşünüyorum. 😍 Almayı düşünüyorsan, kesinlikle kaçırma derim! ❤️
En İyi Cevaplar