Moda & Stil Şu gömleğe ne renk pantolon gider mavi kot harici acil söyler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Detay soru da plissss helpp meee Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk aynı rengi söylemiş deneyeceğim teşekkürler herkese. Şu gömleğe ne renk pantolon gider mavi kot harici acil söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ZippoXV Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Lacivert renk gidebilir kot pantolon gidebilir bu fiziğe bu gömleğe bok giysen de gider 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa teşekkürler:) Yorumla ZippoXV +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
Resis12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Annem gibi sende kısa kot şort giy o gömleğin altına lacivert daha iyi olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şort giyemem! Yorumla Resis12 +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Ailem ve çevrem ben de sevmem çok Yorumla Resis12 +1 yıl Anladım kuzum Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Her türlüsü gider fizik iyi çünkü👍👍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim var Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. O gömlek çok acayip bir rengi var. Şu an ne gider çözemedim bile 0 0 Yorumla
Ramo404 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl gri veya beyaz birşey olabilir. moda alnayışım buraya kadar :d 0 0 Yorumla
xAlfìerìx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Krem rengi mi fildişi mi neyse o, siyah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyahım var fakat yüksel bel diil Yorumla
TosunPaşa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl O gomlegi giymesen daha mi iyi sanki.. 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. siyah olsun mini şort olsun 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Pantolon değil de şort daha güzel olur. 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Beyaz pantolon güzel gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fosforlu sarı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime ne Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Parlement mavisi kot 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kot harici demiştim.. Yorumla ByToRo +1 yıl Yeşil renk tulum Yorumla Soran +1 yıl : ) Yorumla ByToRo +1 yıl Dediğimi yap Yorumla Soran +1 yıl O dediğin yok.. Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca kötü bence Yorumla ByToRo +1 yıl O zaman çiçekli etek giy Yorumla Soran +1 yıl Etek ve şort giyinemem erzurumluyum. Yorumla ByToRo +1 yıl Herşeye yok dedin sen dışarı çıkma yav Yorumla osman2509 +1 yıl Erzurum soyuğu :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Lacivert renk gidebilir kot pantolon gidebilir bu fiziğe bu gömleğe bok giysen de gider
Yaaaa teşekkürler:)
Rica ederim iyi geceler
Annem gibi sende kısa kot şort giy o gömleğin altına lacivert daha iyi olur
Şort giyemem!
Neden?
Ailem ve çevrem ben de sevmem çok
Anladım kuzum
Her türlüsü gider fizik iyi çünkü👍👍
Teşekkürlerr
Sevgilim var
O gömlek çok acayip bir rengi var. Şu an ne gider çözemedim bile
gri veya beyaz birşey olabilir. moda alnayışım buraya kadar :d