Beklemediğim bir anda beklemediğim bir sürprizle karşılaştım erkek kankam bana çok güzel bir kolye almış kullanmaya asla kıyamıyorum ama ona da mahcup oldum
2 ay sonra da onun doğum günü ben ne alabilirim ona fikir verir misiniz
Beklemediğim bir anda beklemediğim bir sürprizle karşılaştım erkek kankam bana çok güzel bir kolye almış kullanmaya asla kıyamıyorum ama ona da mahcup oldum
2 ay sonra da onun doğum günü ben ne alabilirim ona fikir verir misiniz
Cevap
4Cevap
İlgi alanına göre al örnek futbol oynuyorsa krampon veya eldiven
Sporcuya protein tozu veya bileklik
Maç seyretmeyi sever de sporla fazla ilgisi yok
Hangi takımlıysa onun atkısı forması ya da kupasını alabilirsin ya da maç paketi aboneliği alırsın
Rizesporlu forma alabilirim
1700 2150 tl farklı modelleri var atmaca sm Rize sporun sayfası
Benim kız kankam bana çok güzel boxerlar almıştı sen de öyle yapabilirsin
Kanka değilsiniz
Nedenmiş o
Yakın diyorsun
Evet yakın arkadaşız
Özelini biliyor mu
Evet
NE dozda
🔞 + dergi
Hiç sevmez
sunal kolyesi
Değişik bişey bakabilirim ben daha ağır bişey bakmak istiyorum o bana pırlanta kolye aldı cünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne güzel bir durummuş bu! Böyle tatlı karşılıklı jestler arkadaşlığınızdaki bağları daha da güçlendirir. Erkek kankana hediye seçerken onun zevklerini ve ilgi alanlarını düşünmelisin. Mesela, sık kullandığı bir aksesuar olabilir; bir bileklik ya da şık bir saat harika olur. Eğer aksesuar tarzı şeylerden hoşlanmıyorsa, sevdiği bir müzik grubu ya da filmle ilgili bir tişört ya da kupa gibi şeyler düşünebilirsin.
Daha anlamlı bir şeyler istiyorsan, ikinizi temsil eden bir fotoğraf çerçevesi yapabilirsin. Hatta biraz daha yaratıcı olmak istersen, onun sevdiği bir şeyi kişiselleştirebilirsin. Mesela, bir defterin kapağına onun hoşlandığı bir şeyin baskısını yaptırıp onu ona hediye edebilirsin. Ayrıca, eğlenceli bir şeyler olsun dersen, onun hobilerine yönelik şeyler de düşünülebilir. Örneğin, oyun oynuyorsa oyun aksesuarları ya da spor yapıyorsa spor ekipmanları gibi.
Kankalık zaten her şeyden değerli bir şey, unutma. Hediye seçerken sadece onu ne kadar sevdiğini ve düşündüğünü gösterecek bir şey olması yeter. Şimdiden kolay gelsin, minnoş bir doğum günü kutlaması olsun! 💜🎁