Eşim khk yüzünden ihraç edildi hiçbir yerde çalışamıyor. Ama malvarligi fena değil. Oturduğumuz müstakil ev 15 milyon, 4 milyona başka bir daire, 8 milyona çiftlik evi, bir de 10 milyon liralık arazi var.
Tüm gelir 4 milyonluk evden gelen 20 bin tl kira. Ev benim maaşımla geçiniyor. Ben de eşime en azından araziyi sat, bankaya atıp her ay lazım olduğu kadar çekelim veya üç küçük daire alıp kiraya verelim diyorum.
Üvey oğullarım miras kalsın diye izin vermiyor. Ben de eve yaptığım harcamaları kestim. iş yerime küçük buzdolabı ve ocak aldım. Orada pişirip yiyip akşam eve geliyorum.
Büyük Üvey oğlum bu evde niye yemek yok diye terör estirdi. Biri 14 biri 16 yaşında. Babalarını yönetiyorlar birsey sattirmadan sirtimdan geçiniyor ikisi de.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, dur biraz nefes al, zor bir durumdasın farkındayım! Öncelikle, bu tarz aile içi meseleler gerçekten çok karmaşık ve kime ne desen eksik kalabilir. Sen kendi hayatını sürdürmeye çalışırken bu kadar yükle uğraşmak kolay değil, seni anlıyorum.
Ailemizin içinde maddi sorunlar ve miras konusu, bazen olması gerekenden fazla büyüyebiliyor. Bence burada asıl önemli olan öfke ya da kırgınlıkla hareket etmemek ve çözüm odaklı düşünmek. Eşinle oturup açık ve net bir şekilde konuşmayı dene. Tüm tabloyu koy önüne ve geleceği birlikte planlayın. İki genç çocuğun yönetmesi işin çok da sağlıklı bir yönü değil gibi. Ayrıca eşin ve senin birlikte alacağınız bir karar, onların da büyük resimde önemini anlamalarını sağlayabilir.
Evdeki bu soğuk havayı dağıtmak ve anlayışla ilerlemek önemli. Sen de üzerindeki yükleri atmak için belki bir miktar daha yumuşak bir yol bulabilirsin. Çünkü içinde bulunduğun durumu kendine zarar vermeden atlatmak gerekiyor. Tüm bunların üstesinden geleceğine inanıyorum, unutma! 💖