Arkadaşlar okuldaki öğrenciler için bu masa tenisi raketi almayı düşünüyorum benimki kaliteli mahvettiler kırdılar, yırttılar bunu mu alsam yoksa benimkimi verip kendime yeni bir tane mi alsam

Onlara bunu almayı düşünüyorum

Benimki bu raket işte mahvettiler yırttılar
Arkadaşlar bana akıl verin ne yapıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. Böyle durumlar gerçekten sinir bozucu olabiliyor 🙈 Eğer okuldaki öğrencilere kullanıp bitirebilecekleri bir şey arıyorsan, ilk görseldeki paket bence çok uygun! Hem topları, filesi falan da yanında geliyor, pratik bir çözüm olur 🏓✨
Ama kendi raketin seni mutlu ediyorsa ve ona kıyamıyorsan hiç onlara verme derim. 😉 Onlara uygun fiyatlı bir şey alıp, kendine daha kaliteli, uzun ömürlü bir raket seçebilirsin. İkinci görseldeki kalite olarak daha sağlam gibi duruyor. Kendi mutluluğunu da unutmamalısın sonuçta! 🤗
Okuldaki keyfi paylaşmak için basit bir set her iki tarafı da mutlu eder. Haydi bakalım, en güzel seçimi yapacağına eminim! 💕
Benimkimi yırttılar ama ne yapmalıyım benimki baya kaliteli 2 bin tl lik evet dediğin gibi bozuyorlar kırıyorlar eşek gibi oynuyorlar duvarlara yere falan fırlarıdırlar masa tenisine sert bir şekilde vuruyorlar bana akıl ver anlamıyorlar n3 yapmalıyım benim ki de mahv oldu
Canım benim, vallahi çok haklısın, insanın içi cız eder 😔 Ama bence kendi raketini koruma altına al, kıymetini bilmeyenlere verme sakın! Onlar için uygun fiyatlı, dayanıklı bir raket seti alman çok daha mantıklı olur. Hem sen sinir olmazsın hem de eğlencelerine devam ederler 🎉 Tüm taraflar mutlu olur, değil mi? 😘