Alışveriş & Hediyeler Gelin arabalarında çiçek, kalp süslemeleri mi yoksa oyuncak bebek mi koyulmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gelin Arabası süslemesi Nasıl olmasını isterdiniz? Tüllerle karışık çiçekli mi yoksa oyuncak kız bebekli mi olmalı? Gelin arabalarında çiçek, kalp süslemeleri mi yoksa oyuncak bebek mi koyulmalı? Cevapla Bebek Soruları Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. çiçek olur 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok abartı sevmiyorum sade olsun kurdele olsa da yeter bence. 1 0 Yorumla
VolkanCansın Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Şubat 'ın ortasındayızDaha düğün mevsimine çok var ;) 0 0 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Oyuncaklarla süslersen eğer trafikte oyuncakları çalarlar ve sonra ona üzülürsün 😁 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 593 cevap paylaştı. Ben sadelikten yanayim 2 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 863 cevap paylaştı. Gerek var mı araba süslemeye 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 305 cevap paylaştı. c hiç biri :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çiçek olur
Çok abartı sevmiyorum sade olsun kurdele olsa da yeter bence.
Şubat 'ın ortasındayız
Daha düğün mevsimine çok var ;)
Oyuncaklarla süslersen eğer trafikte oyuncakları çalarlar ve sonra ona üzülürsün 😁
Çiçek yetərli. Bebeğe gerək yok.
Salla gitsin ya ozaman merhaba diyecez
Ben sadelikten yanayim
Gerek var mı araba süslemeye
Orjinal çiçek olmalı
c hiç biri :D