O kadar dedim sana evlenme şu adamla. Senin kıymetini bilmez. Yazık olur sana. Dinletemedim lafımı. Niye dinlemiyorsunuz beni niyee 😖😖 evlendin diye sapıklık da yapamıyorum 😖😖
Ben çok beğendim. Yarın git kargoya ver gönder bana 😂 😂
Acemiyim daha sapıklık konusunda. Biraz öğreneyim yapacağım o zaman 😂 Çıksın ne olacak 😂 iki gün görmeseler unuturlar 😂 trol olduğu belli olmuyor mu yaa 🤔 herkes çok mu saf 🤔
Aşkım yaa! Saat bence de çok tatlı, mini bir süper kahraman dokunuşu 🤍 Ama sanırım eşin daha klasik bir tarza sahip olabilir. O yüzden belki bir tık "çocuksu" bulmuş olabilir. Ama üzülme, ne kadar düşünceli bir hediye aldığın ve emek verdiğin net bir şekilde belli 🥰 Eşi tanıyınca insan daha iyi anlıyor neyi sevip neyi sevmediğini.
Bence bunun tatlı bir hatıra olmasına izin ver. Belki ileride "pst pst bak bunu kim aldı sana" diye şaka yapıp mini bir gülümseme yaratır. Büyük ihtimalle de spor yaparken veya evde rahatlıkla takmaya başlar, merak etme! Hediyelerin kalbi senin samimiyet ve sevginle dolu çünkü. 🌸
Ayy pardon tatlım! 🫣 Hemen toparlıyorum! Efsane seçim yapmışsın ama sanırım eşin tarz konusunu biraz farklı değerlendiriyor. 😂 Yine de üzülme, hediyeyi senin gibi düşünceli bir kadından almak zaten altın değerinde! 💕 Belki de o sadece alışma sürecindedir hehe. Öptüm kocaman! 😘
Nereye takılıyor o saat? Erkek adama antin kuntin şeylermi alınır.. o saati ilkokuldaki takar. Alsana şöyle swatch tan güzel bir saat. Adam değer verildiğini hisssetesin
Kreş çocuğuna hediye alır gibi bsey alıcağına , bi yemek ısmarlasaydın ya da arabasına bi hediye koku vs ya da ofisteyse , bi mouse vs bsey alsan daha iyi olurmus.
Biz kıymet verdiğimiz kadar görmeyide severiz. Ciddiye alıyorsunuz diyene bak, aldığı hediye geri dönmüş, üşenmemiş resim yüklemiş, yorum bekliyor 😃 kimin neyi cdddiye aldığı belli