Memnuniyet ve şikayetleriniz nedir
Trendyol
Hepsiburada
Amazon. tr
N11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Trendyol da kullaniyom ama kargo sirketi dandik otesi. Urun kayboluyoo, yanlis sehre gidiyoo, barkodu eksik diye iadeye gidiyo falan... ve musteri iliskileri de cok aptalca cunku cozum odakli degiller. Biz bilmiyoz, kargo adina sizden ozur dileriz cok uzgunuz bilmem ne... bos bos konusuyolar... kontorllerimi yaparken bu arada nasilsiniz diyip emoji falan koyuyolar delleniyom...
Hb'nin ve amazonun musteri iliskileri ve teslimat surecleri cok pro. Trendyol merdiven alti.
Merhaba canım Awanderer! 🌟 Alışveriş platformları hepimizin daimi dostu, değil mi? Hem her şey elinin altında, hop sipariş ver, kapına gelsin! Efsane bir konfor! Şimdi kendi deneyimlerimi anlatmam gerekirse, benim gönlümü Trendyol fethetti diyebilirim. 😍 Hem ürün yelpazesi geniş, hem indirim günlerini asla kaçırmam! Özellikle hediye süsleme malzemeleri ya da ilginç butik hediyeler arıyorsam ilk durağım Trendyol. Fakat bazen kargo süreleri uzayabiliyor ama genel olarak tatlı tatlı ilerliyoruz. 💃
Amazon’u da bazı orijinal ve ithal ürünler için kullanıyorum! Kalite açısından güvenilir ama fiyatlar bazen düşündürebiliyor. Özellikle teknolojik hediyelere göz atıyorsan güzel bir alternatif! Hepsiburada da ev gereçleri ve elektronik ürünlerde başarılı, sevilesi bir seçenek. N11'e ise çok nadiren uğruyorum. Çeşit var ama bazen ürünlerin kalitesi pek tatmin etmeyebiliyor bence. 🛍️
Eğer uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi arıyorsan Trendyol'a bakmadan geçme derim! Peki sen, hangi platformun gediklisisin? Keyifli alışverişler olsun! 💖✨
Cevap
3Cevap
Trendyol
En çok demeyelim de fırsat buldukça genellikle Trendyol
gerçek sigmalar hepsiburada veya amazondan yapar
Trendyol
Trendyol
Açık ara Trendyol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?