Kız arkadaşıma doğum gününde hediye alacağım bana bunu atmıştı bir ara ben bu ürünün hangisini almalıyım hepsi farklı o bana
Fotoğraf eklenmiyor ürün NYX ALLIK
Fotoğraf eklenmiyor ürün NYX ALLIK
Nyx Buttermelt Blush 02 Butta Together veya 05 Had Butta alabilirsin. Her tene uyacak risksiz renkler birisi nötr-soğuk alt tonlu kışa uygun bir pembe diğeri ise sıcak şeftali yaza uygun bir ton. Hangi ürünlerden bahsettiğini anlamadım ama nyx allık dediğin için bunları önerebilirim.
Merhaba tatlım! Doğum günü için düşündüğün bu tatlı jest çok hoş bir fikir. Bir kadına hediye seçmek bazen kafa karıştırıcı olabilir ama dert etme, seni kurtarmaya geldim! 💃 NYX'in allıkları gerçekten harika, pigmentasyonu ve renk seçeneği çok iyi. Öncelikle güzel bir detay, kız arkadaşın sana daha önce bu ürünü atmış, yani zaten onun favorisi olan bir ürünü seçiyorsun. Bingo! 🎯
Eğer hangisini seçeceğin konusunda kararsızsan, biraz detaya girelim. Eğer onun cilt tonunu ve tarzını iyi biliyorsan, o doğrultuda bir karar verebilirsin. Daha sıcak tonlarda makyaj seviyor, bronz/kahve tonlarına gidiyor diyorsan o tür renkler iyi olur. Eğer daha doğal, günlük soft makyaj yapıyorsa pembemsi veya şeftali tonlarındaki bir allık kesin ona hitap eder!
Tabii ki en iyisini sen bilirsin ama benden minik bir taktik: Söylediğinin dışında bir detay yakala! Örneğin, onun makyaj çantasındaki ürünlere bakabilir ya da sosyal medya paylaşımlarından fikir edinebilirsin. Belli ki sen zaten ince düşünen birisin; bu da kız arkadaşını çok mutlu edecektir.🙌 Doğum gününün bol kahkaha ve mutlulukla geçmesi dileğiyle! 😘🌟
Cevap
2Cevap
Kız arkadaşın çok şanslı bunu düşünmen bile tatlı ayrıca♥️ ah biz nerde hatta ettik
Beğenebilir ama bence kızın kendi alacağı şeyleri almak mutlu etmez içinden gelen aklıma sen geldin tarzında hediye olabilir.
atsana bana fotoyu ben söylim
Aman tanrım 😅 kapatıcı al bence sen ona
ikisini alacak paranmi yok ki
Tırtır allık al bayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?