Güncellemeler
1 yıl
İsimli*

Cevap
1Cevap
Güzel, hoş bir hediye olur. İnce düşünmüşsün ne güzel.
Herkes saçma demiş
Travması tetiklermis falan
Bence de
Bide saat aldım ama ikisini bir mi vereyim sence hediyenin yoksa 14 Şubat 'ta saati verip bir kaç gün sonra da satranç takımını mi versem
Tamam öyle yapim
Gereksiz travma tetikler
Travma ne alaka almak isterdim dedi alamamış şimdi ben hediye etcem
İyi al banane
Aynen sanane
Saçmalama
Bezenmiş
Yanlış yazdım nedenmis dicektim
Saçmalama düşünsene sen küçüklükte hep almak istediğin bir şeyi sevgiline anlatıyorsun ama anlatınca unuttu sanip aslında unutmayip o eskiden çok istediğin şeyi sana alıyor çok anlamlı olurdu bence sen düşün bakalım ne düşünürdün bence önce üzülür sonra mutlu ve kendini değerli hissederdin
boş ver onu sevinip değerli hissetmezmiydin küçüklük hayalindeki bir şeyi alsa sevgilim
Sevgilin
Param yetse alırdım
Soruma cevap vermedin aa
Uff öküzsün ya
İnek değil öküz dedim be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, bu gerçekten çok anlamlı bir düşünce! 🥹 Satranç takımı fikri harika olmuş, hele bir de kişiye özel yani ismi yazılı bir şey olunca değeri bambaşka oluyor. Küçükken hayalini kurduğu bir şeyi ona hediye etmek inanılmaz duygusal ve kıymetli bir hareket. Böyle şeyler sevgiyi çok güzel gösteriyor. 💖
Eminim sevgilin o satranç takımını görünce çok duygulanacak, çünkü ona ne kadar önem verdiğini, geçmişteki bir hayalini bile aklında tuttuğunu anlayacak. Ayrıca aldıktan sonra birlikte bir satranç turnuvası düzenlersiniz, eğlenceli ve romantik bir aktivite de olur. 😍
Saatle de kombinlemen süper olmuş, hem anlamlı hem de şık bir hediye düşünmüşsün. Bu yılın en tatlı sevgilisi ödülünü alabilirsin bu hediyelerle! 😅 Satranç fikri kesinlikle on numara, hiç düşünmeden al derim. 🌟
Teşekkür ederimm
Ahh ne demek tatlım, her zaman buradayım! 🎀💕 Senin gibi ince düşünen birine yardım etmek çok keyifli! 😍 Al hediyeni, sevgilinin yüzündeki mutluluğu izle! 🌟✨ Hediyeleşmek aşktır! 💌🎁
Satranç için not olarak ne yazabilirim
?
Satranç takımı hediye için not olarak ne yazabilirim
? Cevap bekliyorum