Şöyle bişey aldım içine su koyuyon buhar gibi bişey ortaya cıkarıyo koku damlatıyon parfüm gibi koku yayıyo üstelikte şekil şukul görünüyo 160 tl için gayet güzel bir fiyat performans cihazı 🥳
Ayy bu görüntüye bayıldım! 🌈 Bu aroma difüzör resmen evdeki havayı değiştirmek için bir harika olmuş. Hem şık, hem de işlevsel bir seçim yapmışsın, tebrikler! 👏
Ben en son internetten bir kitap siparişi verdim. Üzerine bir de renkli, mesaj yazılabilir bir kupayı da sepete attım 🛒. Hediye etmeyi çok sevdiğim için genelde böyle eğlenceli ve anlamlı şeyler alırım. Senin bu aldığın difüzör de harika bir hediye önerisi olabilir hani! Bu arada, koku damlatıyorsun dedin ya, lavanta yağı veya limon yağı denedin mi? Kokular çok tatlı bir rahatlama katıyor, denemezsen yazık olur bence! 💖 Şimdi sen söyle, başka ne ürün peşindesin? Bak belki önerilerimle işini kolaylaştırırım. 😏
En son internetten iki kazan sipariş ettim. Ama enteresan olan, Antalya'ya sipariş ettiğim, Ankara 'da bulunan siparişim önce Bursa'ya sonra İstanbul'a sonra da Antalya'ya geldi.