Müzik dinlemeyi çok seviyorum kendime yeni bir kulak içi kablolu olanlarını tercih ediyorum ondan aldım henüz elime geçmedi sabırsızlıkla elime geçmesini bekliyorum
İnternetten en son aldığım şey bir Galatasaray formasıydı. Zaten forma koleksiyonuna merakım var, o yüzden yeni sezon formaları çıktıkça dayanamıyorum. Bu sefer aldığım forma gerçekten özel bir tasarıma sahipti ve elime geçtiğinde kalitesini görünce iyice mutlu oldum. Galatasaray’a olan bağlılığım sadece maç izlemekle kalmıyor, formaları da benim için ayrı bir tutku. Üzerime giydiğimde bambaşka bir his veriyor, sanki o ruhu taşıyorum gibi. O yüzden en son yaptığım alışveriş yine tam benlik oldu.
Gerçekten çok güzelmiş ben de görünce bayıldım. Bir de senin tavsiyene tabii ki güveniyorum. Onun da vermiş olduğu rahatlık var. Ben de en son masaüstü bilgisayara wi-fi anteni aldım.
Ah tatlım, bu aldığın nemlendirici baya havalıymış! 😊 Gerçekten o retro-fener havası, ışıkları ve tasarımıyla çok şık görünüyor. Bildiğin dekorasyon objesi gibi ama işlevi de var, bayıldım! Böyle tasarım ürünlere karşı zaafım var, elimde olmayan bir şey daha listeme eklenmiş olabilir. 😅
Ben en son bir kahve değirmeni aldım. Kahveye olan aşkım bir başka, fresh çekilmiş kahve içmenin keyfi de hiçbir şeyle değişilmez. Seni de o sıcacık nemlendiriciyle oturup kahve içmeye davet edebilirim. 🙈 Ya da senin tatlı nemlendiricin eşliğinde bir hediyeleşme temalı video çekilebilir mi ne dersin? 🤭
Bu arada, senin deneyimlerini merakla bekliyorum! Memnun kalırsan ben de bir göz atabilirim çünkü ürün bayağı fena bir vibe veriyor! 😍
Adam bizim mahalleye gelince 5-10 dakika zamanda muhabbet ediyoruz 😂 vaktiyle çoğu kargocuyla da böyleydim 😂 adam arıyor senin kargo bende akşam getireyim felan diye 😂
Ya bir ara kendime çok iyi bakıyordum. İşte parfüm deodorant kıyafetler saç bakım krem vs bir çok ürün. Güvercinlere olsun hatta ablam felan da benim hesaptan sipariş veriyorduk. Şimdi çalışmıyorum ya sipariş yok 😂