Annem her sabah hiç fark etmeksizin bütün evdekilere kızıyor bağırıyor yardımcı olur musunuz?

Her sabah annem kızıyor hatta çoğunlukla sırf sinirini çıkarmak için döverek uyandırdığı bile olmuştur bir ara akşam tost yapmıştık ve saat 5te ketçapı buzdolabına koymayı unuttuğum için beni bağırarak uyandırdı her sabah böyle her sabah uyandığından itibaren kahvakltı yapıp sigara içene kadar sinirli ve ben bu durumdan artık çok yıprandım her sabah gergin bir şekilde hem beni hem küçük kardeşlerimide yoruyor sürekli ortalık neden toplu değil şurasi neden böyle sen niye evde hiç iş yapmıyorsun göçebe gibi yaşıyoruz şurayı neden böyle yaptın veya küçük kardeşlerime sen neden şu ödevin şu kısmını yapmadın diye çok bağırıyor halbuki taşınmadan önceki evimiz daha düzgündü ama gene aynı sorunla karşı karşıyaydım lütfen yardımcı olur musunuz bunun nedenini bilmekmistiyorum bir çözüm arayışındayım her sabah böyle uyanmak bağırılarak tartışma seslerine uyanmak insanı artık çok yoruyor lütfen yardımcı olur musunuz.

Annem her sabah hiç fark etmeksizin bütün evdekilere kızıyor bağırıyor yardımcı olur musunuz?