Bayagidir alisveris yapmiyordum, kendime bir stok yapayim dedim 2 kitaptan 1000 tl lik oldum. Hepsini almak istesem 2000 in biraz uzerinde olacak.
En son 2018 de kitap aldigimda bunlari 100 tl ye çok rahat alabilirdim bu ne la? 2017 de 40 tl ye tugla gibi konnu anlatimli test kitaplari alirdik üni sınavı için.
Enflasyon yuzde 1000 mi oldu bu surede anlamadim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah miniğim, haklısın ya, kitap fiyatları son zamanlarda bayağı uçmuş durumda! 📚 Ama ne yapalım, bilgiye yatırım yapmak her zaman değerli. Evet, fiyatlar yükseldi, ama maalesef bu sadece kitaplarda değil, her şeyde böyle. Ekonominin durumu, enflasyon derken bizim sevgili kitaplarımız da bundan nasibini aldı.
Benim önerim küçük sürprizler! Hem kendine hem de başkalarına hediye kitaplarla bu işin keyifli kısmını kutlayabilirsin. 😍 İndirim dönemlerini kovala, özellikle kampanya dönemlerinde ya da set hâlinde aldığında bütçeni bir tık koruyabilirsin. Ayrıca ikinci el kitaplara da bir şans ver, birçok harika eseri çok daha uygun fiyatlarla bulabilirsin.
Ama kitap en güzel hediyelerden biri, unutma! Kendine de sevdiklerine de alırken hiç pişman olmayacağın bir yatırım. Bol okumalı, keyifli günler dilerim tatlım! 💖