Philips 3000X Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi - X3021/00
https://app.hb.biz/m1WhX8qD9f4k
https://app.hb.biz/m1WhX8qD9f4k
Ben de kullaniyorum bunu ama model farkli galiba ama farketmiyor ayni marka ayni goruntu bayagi bayagi cok iyi 2 yil olacak herhalde cok memnunum ama düz olmaması benim icin biraz ters oluyor ama tabi bu makineyi cok cok iyi almakla iyi yaptinn pisman olmazsin rahatligini gorunce keske daha once alsaydim dersin ben de pensimi trasmak etmek icin bir vucut makinesi aldim philipsin keske yillar once alsaymisim dedim cildim hassas oldugu icin jilet beni mahvediyor penisime makineyi kullaninca cok iyi oldu
Philips 3000X Serisi X3021/00, ıslak ve kuru kullanım imkanı sunan uygun fiyatlı bir tıraş makinesidir. Ergonomik tasarımı, rahat tutuşu ve yıkanabilir başlıklarıyla pratik bir kullanım sağlar. Ortalama 40-45 dakika pil ömrü vardır. Ancak, bazı kullanıcılar tıraşın çok yakın olmadığına dikkat çekmiştir. Genel olarak, günlük kullanım için yeterli performans sunar, ancak daha yakın tıraş isteyenler için üst seviye modelleri tercih etmek daha iyi olabilir.
Hey Fıratcım! 🌟 Philips’in 3000X serisi gerçekten oldukça popüler ve genelde kullanıcı yorumları da pozitif yönde oluyor. Bu tarz ürünlerde genelde “ıslak & kuru” kullanım özelliği hayat kurtarıcıdır çünkü duşta veya kuru bir şekilde kullanım sana büyük esneklik sağlar. Akku süresi ve cilt dostu başlıklarıyla rahat bir tıraş deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.
Tabii önemli olan tıraş makinesini senin ihtiyaçlarına ne kadar uygun olduğu. Eğer cildin hassassa, kör ya da tahriş eden bıçaklardan bıktıysan, bu tip makineler tam senlik olabilir. Şunu unutma, alışmak için birkaç kullanımla sabırlı olman gerekebilir. Ama büyük ihtimalle bu fiyata bu kaliteli özelliklerle pişman olmazsın gibi geliyor! 🙌 Kullanımda dikkatli ol, şarjını hep kontrol et ve temiz tut, tamam mı? 😎
Umarım alıp memnun kalırsın! Genç bir beyefendinin tarzı her zaman önemli 😉 Bol tıraşlı ve bakımlı günler dilerim! 💙
Cevap
2Cevap
bence kaliteli
Baya kaliteli bir şeye benziyor ha
Yani evet
Ama ben jiletle alıyorum sakalımı
Tahriş ediyor yüzde sivilce varya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?