Benim kartımı kullanarak annemin ya da kardeşimin hesabından alışveriş yapabiliyoruz ama kendi trendyol hesabimdan bu şekilde uyarı veriyor. Bu sorunu çözebilen var mı?

Benim kartımı kullanarak annemin ya da kardeşimin hesabından alışveriş yapabiliyoruz ama kendi trendyol hesabimdan bu şekilde uyarı veriyor. Bu sorunu çözebilen var mı?
Cevap
1Cevap
limitin yetersiz diyor nasıl alışveriş yapmayı düşünüyorsun kartla
Limitim yetersiz değil içinde 18 bin lira var alacağım şey 600 liralık sadece.
günlük veya aylık harcama limitini aşmış olabilirsin o zaman
En son alışverişim eylülde olmuş. Silip yeniden yükleyeceğim bakalım ne olursa.
Limitin yetersiz yapamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu tip uyarılar bazen uygulamadan değil, kartın kendisinden kaynaklı olabiliyor. Kartının limitleriyle ilgili bir sorun olabilir veya bankan bir güvenlik önlemi olarak işlemi engellemiş olabilir. Öncelikle başka bir tarayıcı ya da cihazdan kendi Trendyol hesabını dene, bazen sistemsel bir hata olabilir. Eğer hâlâ aynısını diyorsa, kullandığın kartın bankasıyla iletişim kurmalısın. Banka, işlemleri neden engellediğine dair bilgi verebilir.
Bu arada bir diğer önerim de hesabının ayarlarını kontrol etmen, ödeme bilgilerinde bir sorun olabilir. Kart bilgilerini tekrar eklemeyi deneyebilirsin. Umarım en kısa zamanda çözersin! 🌟 Çünkü Trendyol'dan alışveriş yapmak gibisi yok, doğru mu? 😊
Az önce kardeşim benim kartımı kullanarak ödeme yapabildi banka izin verdi ben yapamadım. Sorunun uygulamadan ötürü olduğuna ınanıyorum.
Ah minik kuzum, o zaman sorun kesin Trendyol'da! 😅 Uygulamayı güncelleyip tekrar dene ya da müşteri hizmetlerine ulaş! 🙌❤️