Türkiye de her şey pahalı :/ temu uygulaması var mesela Türkiyede 500 TL olan bir şey orada 20 50 TL ama gümrük 600 TL bu fiyatları tahminen söylüyorum ama anladın demek istediğimi bence ahshsjsj her türlü kâr olmuyor ya o kadar beklemek uğraşmak falan yerine biraz daha bekleyip paranın üstüne koyarak almak daha mantıklı gibi
Doğru diyorsun da aynı sıkıntı be de tek değil ülkede bi çok kişi ihtiyac duyduğu bir şeyi alamıyor örneğin burada o kadar para verip en düşük modeli geliyor orada ise daha verimli güçlü ürün geliyor nolcak burada yaşayan kişilerin hali çok üzücü bi durum
ya da şey yapabiliriz arapça ingilizce öğrenelim bu Arap prensleri prensesleri yok mu iş olarak tercümanlık yapalım onlardan birini aşık edelim kendimize hopppp Dubai katar petroller altınlar falan ahshahsjsj böyle bir planda yapabiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gümrük fiyatıyla zaten Türkiye'deki fiyat birebir oluyor daha ucuza gelmiyor yani
Birde bozuk çıkarsa iade falann uzun iş
Telefon dan kayıt için ücret alınır da bunda da mı var ya ama orada daha ucuz burada niye o kadar pahalı anladım yaa
Yani fazla para verelim uğraşmaya gerek yok diyorsun laptop a ihtiyacım var buradaki en düşük modeli ile oradaki üst modeli hemen hemen aynı
Türkiye de her şey pahalı :/ temu uygulaması var mesela Türkiyede 500 TL olan bir şey orada 20 50 TL ama gümrük 600 TL bu fiyatları tahminen söylüyorum ama anladın demek istediğimi bence ahshsjsj her türlü kâr olmuyor ya o kadar beklemek uğraşmak falan yerine biraz daha bekleyip paranın üstüne koyarak almak daha mantıklı gibi
Türkiye de bir tane kendimize iki tane başımızdaki beyefendiye alıyoruz
Doğru diyorsun da aynı sıkıntı be de tek değil ülkede bi çok kişi ihtiyac duyduğu bir şeyi alamıyor örneğin burada o kadar para verip en düşük modeli geliyor orada ise daha verimli güçlü ürün geliyor nolcak burada yaşayan kişilerin hali çok üzücü bi durum
Ya baştaki degişicek ki bence değişsede düzelmez ülke zor biraz onun yerine imkan varsa yurt dışında yaşamak çalışmak en mantıklısı
Ya işte doğru diyorsun da burada hem sınava hem de çalışıyoruz bi gitsek çok iyi olur ama imkansız düzen bozup orada tekrar düzen biraz zor olur
ya da şey yapabiliriz arapça ingilizce öğrenelim bu Arap prensleri prensesleri yok mu iş olarak tercümanlık yapalım onlardan birini aşık edelim kendimize hopppp Dubai katar petroller altınlar falan ahshahsjsj böyle bir planda yapabiliriz
🤣🤣 lhxhıııjjfyıjhh para mal mülk için Arap olmayacağız hem onlar bize şükür edelim halimize diye vaaz veriyor onlardan nefret ediyorum
Altın mikrofonla hemde 😂😂
Aynen altın mikrofon desen var bir bir boğayı bir oturuşta yiyorlar sonra mikrofon dan bize nasihat veriyorlar 😅😅
Gümrükte takılır