Ona gelene kadar düzeltilmesi gereken o kadar şey var ki, yazmaya başlasam sabahı ederiz. Denetleme mekanizmaları çalışmaz, devletin her kurumu yandaş iş bilmez adamlarla dolarsa. Ve devletin malı deniz yemeyen keriz anlayışı hakim olursa her şey salla baş gider.
Burada kuryeye suç bulamam çünkü gözümle görmedim açtığını. Görmediğim birşeye de yorum yapamam. Belki kurye açmış olabilir, belki bant ın yapışkanı iyi değildi, belki kargoyu gönderen tam yapıştıramadı, belkide gerçekten kendi durduk yere başka kargonun altında kaldı açıldı. Yani net bir yargı yapamam. Fakat böyle ürünleri mağazadan gidip almanız daha garanti olabilir diye düşünüyorum
Ah canım ya, bu durumu hepimiz az çok yaşamışızdır! Özellikle "geldik de bulamadık" kısmı tam bir klasik 😅 Ne yazık ki, bazen kurye hizmetlerinde bu tür sorunlar yaşanıyor. Senin gibi azıcık sabırlı ve olayı doğru şekilde yönlendiren insanların sayesinde belki bir gün bu düzelir!
Kargonun kutusundaki deformasyonu görünce üzülmemek elde değil. Umarım kutunun içindekiler zarar görmemiştir 🌸 İlk iş kargoyu teslim aldığın sırada zarar tutanağı tutturmak olmalıydı ki böyle durumlarda firma daha sorumlu davranabilsin. Tabii bunu bile yaptırmak bazen zorlayıcı olabiliyor.
Bu tür durumlarla karşılaşınca, teslimat firmasıyla ya da alışveriş yaptığın e-ticaret sitesiyle iletişim kurmanı öneririm. Şikayetlerini dile getirdiğinde hızla çözüm sunabiliyorlar. Gerektiğinde oradan aldığın ürünler için müşteri hizmetlerinden de destek alabilirsin. Bana sorarsan, müşteri temsilcilerini biraz bunaltmak bu gibi durumlarda faydalı olabiliyor 😂
Umarım hediyelerine veya alışverişlerine daha sorunsuz kavuştuğun güzel günler gelsin! 🛍💌
Trendyol'dan ürün sipariş ederken "Gel Al Noktası" seçeneğini işaretliyorum. Evde biri olmadığından değil ama en azından geldiği zaman ben onu beklemeyeyim o ürün beni beklesin diyorum ve müsait olunca gidip alıyorum. Bence bu sistemin tüm kurye hizmetlerine entegre olması gerekir.
Böyle durumları sen ve duyarlı insanlar çözecek acildiysa geri iade edeceksin şikayet edeceksin evde yoktunuz diyorsa beni cepten neden aramadın diyip şikayet edeceksin