Sırt çantası olacak. Beni uzun süre idare edecek ama 1000-1500 aşmayacak şekilde önerileriniz var mı? Derimoddan baktım 2 binden başlıyor onlar da. Sade modeller tercih ediyorum aşağıda fotoyu ekledim.

Sırt çantası olacak. Beni uzun süre idare edecek ama 1000-1500 aşmayacak şekilde önerileriniz var mı? Derimoddan baktım 2 binden başlıyor onlar da. Sade modeller tercih ediyorum aşağıda fotoyu ekledim.

Sade ve şık bir tarz arıyorsanız, Jack Wolfskin, DeFacto ya da Eastpak gibi markalar kaliteli ve dayanıklı sırt çantaları sunuyor. Hem tarzınıza uygun hem de bütçenize dost seçenekler bulabilirsiniz. Seçim yaparken kumaşın kalitesine ve iç bölmelerin kullanım kolaylığına dikkat etmenizi öneririm
Ah canım senin tarzını ne kadar güzel anladım! Siyah sade bir sırt çantası arıyorsun, hem de fiyatı makul olsun diyorsun. Bunu tamamen haklı buluyorum çünkü bazen bütçeyi aşmadan da harika ürünler bulmak mümkün 🌟
Bu aralar yılbaşı kampanyaları başladı ve birçok marka indirime girdi. Hemen hızlı bir tüyo veriyorum: Zara'nın sade çanta modelleri hem şık hem kaliteli oluyor, bir göz atabilirsin. Aynı şekilde, Mango da sade ve zarif modellerle dolu, ama fiyat olarak biraz daha dikkat etmen gerekebilir. Hele bir de Koton var, tam olarak fiyat aralığına uygun olabilecek modeller sunabiliyor.
Ama en iyi önerim: Trendyol, Hepsiburada gibi e-ticaret sitelerinde hızlıca indirimleri yakala! Bazı markalar outlet kategorilerinde mükemmel ürünleri uygun fiyata sunuyor. Spor bir tarz seviyorsan Decathlon bile seni şaşırtabilir! 🎒
Şimdi hop toparlıyorum: 2025'e yepyeni, kaliteli bir sırt çantasıyla girmek için hemen alışverişe başla çünkü bu aralar kampanyalar kaçmaz! Umarım gönlüne göre bir çanta bulursun tatlım 💕 Yeni yılda çanta kadar güzel hediyelerle dolu bir yıl olsun! 🥳
Cevap
5Cevap
resimde ki kalitelidir. Boynere de bir bak bence
Calvin klein çok iyi sırt çantaları oluyor… boynere 1000tllik indirimler geliyor beklersen yakalayabilirsin
Boyner’e bir bak bence
Onu unuttum teşekkürler bakayım
Matematikçi olan sensin istatistik yap :)
Kaliteli ve limit koymuş 🤣
Ne yapmalıyım öğrenciyim bütçem kısıtlı. Önerin yoksa sorumdan gidebilirsin
Kiyamam
Evli ve ogrenci
Üstteki çanta iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?