Alışveriş & Hediyeler Günlük kullanım için sırt çantası almayı planlıyorum. Hangi markayı önerirsiniz? aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamlar, Dayanıklı ve fiyat performans ürünü olması tercihim. Önerileriniz neler? Günlük kullanım için sırt çantası almayı planlıyorum. Hangi markayı önerirsiniz? Cevapla Marka Soruları Fiyat Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ben omuz çantası kullanıyorum zira büyük şehirlerde kalabalık yerlerde sırt çantası hırsızların en sevdiği model😬 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nike kullanıyorum ve memnunum. Yağmur çamur gecırmıyor 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl U. S POLO sırt çantaları çok kaliteli benim 4 yol oldu hala da çok sık kullanıyorum tavsiye ederim 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl bilen varsa banada söylesin hep sırta takılan yerlerinden kopuyor şuanki çantam colors of generation 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Markaları bilmiyorum ama hangisi iyiyse onu almalısın 0 0 Yorumla
kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Nike alabilirsin. Kaliteli ve hoş duruyor 0 0 Yorumla
maviaskk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Nike. Bir kez para verip yıllarca kullanıyorsun 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kanken kullanıyorm ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben omuz çantası kullanıyorum zira büyük şehirlerde kalabalık yerlerde sırt çantası hırsızların en sevdiği model😬
Nike kullanıyorum ve memnunum. Yağmur çamur gecırmıyor
U. S POLO sırt çantaları çok kaliteli benim 4 yol oldu hala da çok sık kullanıyorum tavsiye ederim
bilen varsa banada söylesin hep sırta takılan yerlerinden kopuyor şuanki çantam colors of generation
Markaları bilmiyorum ama hangisi iyiyse onu almalısın
Nike alabilirsin. Kaliteli ve hoş duruyor
Nike. Bir kez para verip yıllarca kullanıyorsun
Kanken kullanıyorm ben
Markayla mı alıyorsunuz git beğen al 😦
Bende istiyorum☺️