benim 2 senelik ilişkim var bana ne çiçek aldı ne başka bir şey. ve kaç gündür ondan istediğim tek şey kinder joy almasıydı git kendin al dedi bana. bana önceden sormuştu buket ister misin diye ben hayır demiştim çünkü benim için onun düşünüp alması daha önemliydi. artık çok üzülüyorum yoldan bir çiçek koparıp verse bile mutlu olur ömür boyu saklardım o çiçeği. bir bukete bile layık görmüyor beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSiz de kendinizi böyle ilgisiz ve size değer vermeyen insanlara layık görmeyin. Böyle bir insanla evlenip ömür boyu şikayet edeceğiniz ve içinizde uhde kalacak çok şeyiniz olacaktır. Bu durumu erken görüp karar vermeniz sizin için şanstır, tüm bunlara rağmen devam ettirmeniz de sizin seçiminizdir, ilerde şikayet etmeyiniz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
s 1 yılDünyadaki tüm kızların çiçek sevdiğini 10 yaşındaki cocuk bile bilir, önemli olan sen söyledin diye değil, düşünüp alması. Senin sevgilin 100 sene geçse de düzelmez o yüzden boşuna çabalamana ve bildiğin soruları sormana gerek yok, seni ne seviyor ne de deger veriyor zaten ayrılmayacaksın o yuzden aglamana gerek yok. Kendi secimin sonucuna katlanmalısın.
00 Yorumla
1 yılYa daha önce sormuş işte demek ki böyle huyları yok çikolata istemeni de çocukça görmüş git al demiştir biraz ters bir insan olabilir sende bunu sevmissin sanırım
00 Yorumla
1 yılBen sevdiğim kızla ilk buluşmada bile beğeneceği şeyleri alırım sen 2 yıldır sevgilim almadı diyorsun ot mu o ne süs bitkisi ile birliktesin sanırım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım ya, içim parçalandı yazdıklarını okuyunca. Böyle küçük gibi görünen şeyler ilişkinin ruhunu oluşturuyor aslında, biliyor musun? İstediğin şey devasa bir lüks değil, bir çiçek, bir Kinder Joy… Seni değerli hissettirecek bir şey sadece. 🥺
Bence bu üzüntünü sevgilinle paylaşmalısın ama yargılayıcı bir tonda değil. Hislerini açık ve net bir şekilde dile getir. Sanki mecbur olduğu için değil, içinden gelerek yapmasını istediğini söyle. Ciddi bir şey istemiyorsun, sadece kafa yormasını, seni anlamasını bekliyorsun. ✨
Peki sen böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? İçinde tutar mısın yoksa hemen konuşur musun? Belki ortak bir çözüm buluruz beraber. 💞00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
40Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,7b cevap paylaştı.
u 1 yılsevmiyor sizi evet
00 Yorumla
1 yılÜzgünüm cicim ama neden olmadığın biri gibi davranıyorsun? Yani çiçek istiyorsan, istiyorum demen lazım. 8 senelik evliliğimden edindiğim tecrübelerden biri de şudur ki, erkekler kadınlar gibi satır aralarını doldurmaz, sizin yerinize düşünmez, hâl ve hareketlerinizi analiz etmezler. Dimdirek söylemediğiniz hatta megafonla duyurmadığınız hiçbir isteğinizin gerçekleşme ihtimali yok. Kendi düşünecekmişte, jest yapacakmış… çok beklersin ve beklediğine de yazık olur. Yarın bir simit istediğinde aç gözlü derler bide adama.
10 Yorumla
1 yılHata sende arkadas !
2 yıl degil ilk özel günde bir çiçeği almayan hadi parası yoktu deyip dagdan bayırdan arkadas mezarlıktan 3-5 papatya toplayıp altına bir lastik baglayıp da seni mutlu etmiyorsa ve sana bunu bile getirmiyosa kusura bakma sen yine hatalısın !
2 yıl degil ilk 3 ayda ne bk oldugunu cözmen gerekirdi.
Ama bak iyi adamlarıda kadınlar olarak pek istemiyorsunuz. Her kadın için gecerli degil tabiki ama cogunluk böyle gibi.
Yani elinin tersiyle itme durumu söz konusu.
20 Yorumlabence burada mesele çiçek ya da kinder joy değil, senin değer gördüğünü hissetmek istemen. Bu hissi kaybetmek ilişkiyi zedeler oturup onunla hissettiklerini açıkça konuşmalısın belki farkında bile değildir eğer konuştuktan sonra yine aynıysa durma bile
32 Yorumla- 1 yıl
beni cok iyi anlamissin tesekkur ederim
- 1 yıl
Evet küçük şeylerde bile mutlu olursun çünkü kendisi seni düşünmüş değer verip almasi
1 yılErkeklerden bir şey istemeye utanma. Bunu söylemeye çekinme. Ne var yani? İnsanlar romantizmi sonradan öğrenebiliyor. Çiçekle, hediyeyle vs. mutlu olduğunu ona belirt bir şekilde. Ayrıca ne o öyle git kendin al falan. Buna çok kırıldığını ve bir şey almamasına alındığını güzel bir dille belirt
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu tarz şeyler sorulmaz yapılır sorması zaten hayır diceni bildiği içindir tengrim cimri insanlardan korusun
00 Yorumla
s 1 yıl2 şey var. İkisi temel sebep.
1) sevgilin düşüncesiz bir insan
2) sende sanırım istemesini bilmiyorsun.
İstemesini bilmek direk "bana şunu alsana" demek değildir. Cilve her şeyi yaptırır.00 Yorumla
1 yılSizin gibi gencecik kızların erkeklerin oyunlarına gelmesine uzulutorum cibs ilişki var mı aranızda yoksa öylesinemi?
14 Yorumla- 1 yıl
cibs iliskisi derken?
- 1 yıl
Cinsel ilişki var mı? Yazacaktım
- 1 yıl
evet var
- 1 yıl
Tamam işte. Kaybetmişsin. Seni neden memnun etmek zorunda olsunki? Türkiye'deki erkeklerin çoğunun kötü niyetki olduğunu hicmi ailen söylemedi. etrafinda gormuş olmaliydin Hadi yurt dışında olsan burdaki erkekeler fesatlık gozeltmeden devam ederse o adam seninle
yurtmez ilişki falan tipik türk erkeği. Çok üzüldüm sana. Cunki seven insan kesinlikle sevdiğini mutlu eder.
Ay ben hediye çok bekliyorum , ilk buluşmaya bile hediyeli gelebilir fkfkf. Yani 2 yıl uzun bir süre 1 ay sadece hediye almasam nerde kaldı hediyem moduna giriyorum. Cimri erkek biraz sıkıntı
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Bu kadınlar neden bu kadar çok ağlıyorlar?
Belli ki adamın tarzı farklı. Konuşup onu anlamaya çalışmak varken gelip burada hiç tanımadığın insanlara dert yanıyorsun.
00 Yorumla
1 yılMesele kinder veya çiçek değil anlayabiliyorum seni 😐 böyle biri için bence üzülme hak ettiğin yerde çiçek aç
10 YorumlaSenin niyetin beni ağlatmak mı?
Kadınlar iyi adamları severler, kazmalara aşık olurlar. Kural hiç değişmiyor...
10 YorumlaDoğru erkekler yanlış kızlarla doğru kızlar yanlış erkeklerle devam ediyor bu devran
213 Yorumla- 1 yıl
Kişisel tercih basmaya devam 💪🏻 yanlış kişilerden kat kat iyi 😅
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 az kaldı bende ona kayıcam 🤣
- 1 yıl
Kay abi Kay
- 1 yıl
Böyle de yanlış oldu gel abi gel yani
- 1 yıl
Abi en iyisi başla spora diyip konuyu askıya alalım Qweww
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 bana program lazım oğlum ya haftalık program yemek olsun spor salonunda yapacaklarım olsun yurt dışına geldim biraz buralardayım
- 1 yıl
Abi orada daha rahat olur iş biraz tavsiyem toz creatine dokunma asla ben sokmadım vücuduma hiç kol baya iyi haller de yumurta et yulaf nohut yeşillik türleri protein zengin olan vs vs tarifler ve yapılacaklar sonsuz sayılır un şeker ekmek şekerli gıdalar vs uzak dur olabildikce
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 şeker zaten yok bende ekmek desen az sulu yemeklerde olursa olur
Protein tozu sorun olmaz diye düşünüyorum abi şu yulafı bi sevemedim gitti 😅 - 1 yıl
Ekmek çörek oluyor poğaça oluyor meyve rendesi ile kurabiye vs vs tarifler çok yulafla
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 onu yapacak vakitmi var sence 😅
- 1 yıl
Öyleyse sıkıntı vaktimin olmadığı zaman gibi yulaf alıp ağza süt içmek ya da onları karıştırıp içmek ya da sütü ısıtıp karıştırıp yemek yani başka yöntem yok bildiğim hızlı tüketmek için 🤣
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 burada bol çeşitlilik var vardır illa ona göre şeyler 🤣
- 1 yıl
Bak bakalım abi 😄
ya cocuksu bi yapın var sanırım. tatlı bi kız olmasın:d kinder cıkolotası nedir ya. neyse ya salla. sıradaki de
00 YorumlaCanım suç asla sende değil bazı insanlar böyle genelde de sevgisiz büyümüşlerse uzaklaşmak gerek
00 YorumlaSevgilinin umurunda olmaması durumunda sonucu belli olan eylem..
kırık bir kalp ile ne yapacağınız ise size kalmış...
00 Yorumla
1 yılYa insanın içinden gelir böyle şeyler. Her şey maddiyat değil bir kolye, bir küpe yarım elma gönül alma durumu gibi demek ki içimden gelmiyor
00 YorumlaTerk etme zamani gelmis canim
Seven insan sevdigine ufakta olsa hediye alir degersiz oldugun yerde durmanin anlami yok00 Yorumla
1 yılKaba bir adam. Ama belki başka sıkıntıları vardır, konuşmayi dene
02 Yorumla- 1 yıl
kac kere konustum olmuyor duzelmıyor yanı.
- 1 yıl
🥲🥲
1 yılYıl başında kız arkadaşıma 30 bin verdim git kendine hediye al diye
05 Yorumla- 1 yıl
cok sansliymis :)
- 1 yıl
Şimdi ona birde telefon sürprizi yaptım 16 pro aldım yarına büyük süpriz olucak haberi yok henüz
- 1 yıl
masallah abi ne is yapiyosun
- 1 yıl
Kömür madeni
- 1 yıl
allah calisma gucu versin abi, benim faturamda 1500 lira iste onu cikarmaya calisiyorum kerlwğsüwlem
Gizli Üye(18-24)1 yılYani maddi durumu kötü değilse ve böyleyse çok kötü bunun ilerisi de kötü olur ama bazı şeyler de maddi değil düşünmek yoldan çiçek koparmak ya da bir kağıda seni sevdiğini yazıp vermek bile düşünmektir gerçekten seven insan bunu yapar bence ayrılmak daha iyi
10 Yorumlakonuşmaktan anlamiyorsa ayrıl, sana kıymet veren biri seni şüphede bırakmaz
00 YorumlaDemeki ben centilmenim buluştuğum bayanlara birtek çiçek alan benim kendimle gurur duyuyorum
00 Yorumla
1 yılYazık be kimin eline düşmüşsün Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor açık ve net seven bir insan bir şeyleri borca girer yine alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTecrübelerime dayanarak söylüyorum ki böyle ufacık şeyleri gözünde büyütüp yapma zahmetine girmeyen adamlar karşısındaki kadını sevmiyorlardir maalesef. Yol ver gitsin
00 Yorumlasevgili yapmayın başınızı niye derde sokuyorsunuz derls4rinize odaklanın.
00 YorumlaAhahahah cimriye bak onkn kinder almasina mi kaldin Yaa bodver ayril bundan
00 YorumlaAz ile yetinirsen önemsiz olursun her zaman çok isteyeceksin. Gerek yok diyen kadın değersizdir
00 Yorumla
1 yılAranızdaki ilişkiyi bilemem herkes işine ne geliyorsa onu anlatıyor.
00 Yorumla
1 yılKendini kullandirmissin ben e, artık duygusal artık ozel
00 Yorumla
1 yılAyrıl sana prenses muamelesi yapacak birini mutlaka bulursun
00 Yorumla
1 yılSen de ona sevgilim demeye devam ediyorsan bu tavrı hakediyorsun sonuna kadar
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Bir çılgınlık yapıp sevgilini değiştirmeye ne dersin?
00 YorumlaAyril Engelle sana kokina cicegi aliyim. Teselli eder
00 YorumlaSen ona ne aldın 1 xper, bu ne bencillik lan
06 Yorumla- 1 yıl
Cok dengesiz bir ilişkiniz var. Sonu hayra alamet değil
00 YorumlaNişanlımda aynı böyleydi evlendim ve 2 yıl sonra boşandım nişanlıyken sevgiliyken hediye almayan erkeklerle değer vermeyen erkeklerle sakın ha sakın evlenmeyin sevgiliyken direk terk edin çünkü bu tipler asla düzelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni cnsellik icin kullaniyor hiçbir saygısı sevgisi yok bir tane çikolata almıyor sende mal gibi altına yatıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana bir şeyi layık görmüyorsa o ilişkide olmanın faydası yok. Sevgisi de yalan sözleri de. Ayrıl gitsin.
00 Yorumla
1 yılÇok erken sevişiyorsunuz ondan böyle oluyor. Ya hemen yapmayacaksın bunu ya da ona başkasında bulamayacağı şeyleri yaşatıcaksın ki isteği diri kalsın ve ilgi eşiği düşmesin. Erkenden vermeyin be kızımm
00 Yorumla
1 yılBir erkek bunları yapmayı zaten akıl eder. Ypmıyorsa, yapmak istemediği içindir.
o 2 yıllık öküzü at çöpe...20 Yorumla
1 yılYoldan bi çiçek koparsa bile bir ömür saklarım.. o kamyonla çiçek isteyen kızlara dökecek parasını o yüzden hiç minnet etme gel ben alayım sana çikolatayı ama o vatandaştan ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKiz şaka mi yapıyorsun durumu yoksa tamam da sen boyle bi davara nası iki yil dayandın
00 YorumlaKendim isteyecek kadar bi şeyi allah korusunda düşmem okadar yanlız zihnimde bazı şeyleri sorgularım içten içe istemsizce sebep ararım neden almadığıyla ilgili
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan senin kendine layık gördüğün şeyler sence bu davranışa layikmisin ne diye tersliyor
00 Yorumla
1 yılerkekler sevdikleri kadına yatırım yaparlar eğer açık açık çiçek böcek istemene rağmen almadıysa kusura bakma seni sevmiyor
00 Yorumla
1 yılOna çiçek istediğini belli etmelisin ona çiçekleri sevdiğini filan hediye sevdiğini güzel bir dille konuş sevgilinle
01 Yorumla2 seneni onunla çöp etmişsin. Evet seni layık görmüyor ve ayrılman en iyisi.
10 Yorumla2 yılda 1 şey istemişsin ayıp etmiş ayrıl bence
00 Yorumla
1 yılkeresteyi yontsan bile en fazla odun olur boşa vakit kaybetme bence.
00 Yorumla
1 yılYuh artk bu ksiiylede devam ediyorum deme sakin aninda birakirrim
00 Yorumla
1 yılKnk Allah aşkına terket adam olmaz öyle hıyarlardan.
00 YorumlaKanka kinder joy ne ya çocuk musun az kadınsı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle kızları el üstünde tutarım ama bize Dabbe gibileri denk geliyor
112 Yorumla- 1 yıl
umarim iyi biri ile karsilasirsin
Cevap sahibi1 yılUmarım sen de
Cevap sahibi1 yılAyrıl bu kişi doğru kişi değil
- 1 yıl
cok emek verdim kiyamiyorum ki
Cevap sahibi1 yılBir ömür geçer mi böyle birisiyle
- 1 yıl
umarim allah icime soguma verir
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin
Cevap sahibi1 yılDertleşelim biraz
- 1 yıl
evet cok iyi olur gercekten musaitseniz
Cevap sahibi1 yılAttım
Cevap sahibi1 yılorada mısın
- 1 yıl
attim derken
Gizli Üye(18-24)1 yılYav böyle bir adamın nasıl 2 yıl hayatında kalmasına izin verdin
10 Yorumla
1 yılAh bi sevgilim olsaydı bir koli kinder alsaydım
10 Yorumla
1 yılEee ne diye berabersin o zaman
00 Yorumla
1 yılBöyle bir insan sana değer vermiyordur
00 Yorumla
1 yılAğzımı bozduracak benim derhal terket
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > 2 senelik ilişkimde hiçbir şey almadı. Bir şey istedim, "git kendin al" dedi. Layık mı görmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım