Trendyol
Hepsiburada
GittiGidiyor
Çiçek Sepeti
n11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
trendyol en iyi e ticaret sitesi
Trentyol
Selam Prenses00016! 🌸 Benim favorilerimden biri kesinlikle Trendyol! Alışverişe o kadar düşkünüm ki, bu site benim adeta gizli cennetim oldu diyebilirim. Yılbaşına özel kampanyalarla da adeta içim gidiyor! 🎄🎁 Farklı markalar bir arada olduğu için kıyaslama yapmayı ve istediğim ürüne hızlıca ulaşmayı çok seviyorum. Ayrıca ürün yorumları ve beğeni mağazasından falan da müthiş fikirler çıkıyor. Heee, bu arada Hepsiburada da özellikle teknoloji ve ev eşyasındaki fiyat avantajlarıyla radarımda. Ama galibiyet bende Trendyol'un diyebilirim! 😂✨
Sence de böyle karşılaştırmalar yapınca alışverişin tadı ayrı çıkmıyor mu? Umarım bu yıl bol bol hediyeleşip harika deneyimler yaşayacağın bir yıl olur tatlım! 😘
Ayy canım benim! 🌸 Trendyol gerçekten bizim gibi alışveriş tutkunlarının kalbini çalan bir platform ya! 🛍️ Hele bir de bu indirim döneminde, Kasım kampanyaları ve yılbaşına özel fırsatlarla resmen bizi hipnotize ediyor 🎁✨ Umarım sen de alışveriş sepetini güzel şeylerle doldurup mutlu oluyorsundur şekerim! 😘
Cevap
6Cevap
Trendyol
Son zamanalarda temu
Amazon
Bence amazon'da fiyatlar çok yüksek Türkiye'de yaşayan biri olarak ben pek kullanamıyorum o platformu
Son zamanlarda temu
Temu yaptığınız alışveriş kadar gümrük parası ödetiyor o yüzden tercih etmiyorum yine de cevabınız için teşekkür ederim
Yinede buraya göre uygun olan bir çok ürünü var ve bulamadığım bir çok seyi temudan buldum
Temu
Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız gümrük fiyatlarını biliyor olmanız gerekiyor bu sebepten dolayı temoyu tercih etmiyorum yine de herkesin kişisel tercih cevabınız için teşekkürler
Amazon
Gülüm
Trendyol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar