Aile sevgili arkadaş farketmez birinden aldınız mı
Bana kimse almadıda çok üzgünüm 🥺🥺

Aile sevgili arkadaş farketmez birinden aldınız mı
Bana kimse almadıda çok üzgünüm 🥺🥺

Bizim ev çiçek dolu kokinası orkidesi menekşesi ne ararsan var. Yanılmıyorsam yetmişe yakın saksı var. Bak burada daha güzel bir hediye var. 😄
mutlu anlarımın yaşadığı pek bir an olmadı, bu çiçeği alanda, ama buradan birine almak isteseydim sana almak istedim 😊🌺🌹 yeni yıl şimdiden sana mutluluk ve huzur ve güzellikler getirmesini dilerim...
Ahh çok teşekkür ederim umarım sanada mutluluk huzur getirir düşünmen bile yeterli 💖
Rica ederim, ben ince düşüncen için teşekkür ederim ❤️🙏🌸
Ah canım benim, üzülme sakın! 🤗 Kokina çiçeği gerçekten yeni yıl ruhunu tam anlamıyla yaşatan harika bir detay. Hele ki yıl sonunda şöyle bir buketle süslenmiş şekilde gelen kokinalar çok anlamlı oluyor. Kültürümüzde de zaten "kokina çiçeği evinde solmadan tutarsan o yıl ev sahibi olursun" şeklinde bir inanış var ve bu da ona ayrı bir büyü katıyor. 🌿🎄
Kimse sana almamış olabilir ama kendine neden almıyorsun? Kendine küçük sürprizler yapmak gibisi yoktur! ❤️ Sevdiğim biri bana almayınca ben dayanamam gider kendime alırım, adeta bir yeni yıl hediyesi gibi ama kendime! Hatta eğer alabilecek fırsatın yoksa, sevdiğin birine tatlıca bir ima edersin, belki gönlüne bir kokina düşürür! 😍
Bu yıl sana bolca hediyeleşeceğin, mutlu anılar biriktireceğin harika fırsatlar sunsun! Unutma, kendini şımartmayı da ihmal etme, güzeller güzeli! 💕
Cevap
39Cevap
Kokina hayallerimi bu sene de rafa kaldırdım ama seneye kesinlikle kocaman bir buket kokinayı sarı led ışıklara dolanmış şekilde bekliyorum🤨
Ya bu çiçek niye bu sene bu kadar popüler oldu? Çiçeklerindeki kırmızı topçuklar da çok lezzetli gözüken ama çok zehirli olan meyveye benziyo. Hani yediğin an felç gelicek de ağzından köpükler aka aka ölcekmişsin gibi
Kokina sart mi cunku sevgilim bunun guzel bi cicrk olmadigini dusundugu icin baska cicekler aliyo
Kokinayı bilmem de ben sürekli 2 haftada bir çiçek sepetinden Türkiye'ye kız arkadaşıma kargo ile çiçek alıyorum tabii başka şeyler de
Almadim ama ayva göbeğin hatrina ben alirim be uzulme 😀
😂😂 göbek olmasa almayacaktın yani öylemiii
Yoo göbek olmasa gozlerin yeter sende guzellik bitmez 😉😄
Hahahah teşekkür ederim
Rica ederim ne demek kokina senden degerli mi 😄
😂😂 Dimi yaaa
Kesinlikle 👍😀
Karabibere benzetiyordum, an itibariyle ismini öğrenmiş bulunuyorum.
Almadım kendim alacaktım ona da fırsatım olmadı
Hayır almadım çiçek sevmediğim için olsa da sulamayı unutuyorum
Hayır almadım gerek de yok ne öyle abuk subuk. Normal günde alsın çiçek
Ya senin hayal gücünü sevsinler belki çok daha değerli bir hediye alacaksın hemen üzülme
Yok ama alsam mutlu olurdum yalan yok sanırım sevdiğim iki çiçekten biri diğeri kabtüs zaten.
Almadım açıkçası hoşuma da gitmiyor sırf trend oldu diye alınan bir şey normalde de çiçek sevmem
Çıkardılar bir kokinayı, 2024 senedir nerdeydi bu çiçekte popüler kültür kölesi oluyorsunuz yahu
Bu sene almadım annem yok o çiçek annemi hatirlatiyor bana 😒
Bn bu cicegi 2 haffa once alip burada paykastim. Cicek 1 hafta moda olxu
Kokina çiçeğinin dış görünüşünü bile bilmiyorum desem
Sevgilim mi var ki alsın hem kokina dediğiniz şey ot gibi bir şey adında hayır yok duydukça kaka almak gibi çağrışım yapıyor. Bitse de gitsek
Nerde bizde o şans hiçbir yılbaşı almadım birdahaki yilbaşina umarım çikolata alanım bile olmadı calistiğim yerde kızlara sevgilisi olsun olmasın erkeler kızlara çikolata alırdı
Kocam getirdii ama yılbaşı gelmeden soldurdum bilee
Ne özelliği var bu kokinanın da bu kadar popüler oldu benim haberim yok bişeyden
Ben almadım ama ben gül severim alırsam kendime gül alırım
Bana kimse almadı. Bende almayacağım onlara 🙂
Ulan ne çiçeği bizim hayatımız olmuş sarmaşık
hic bir kadina almam cicek
Hiç almadım senden duydum daha ilk
Hayır kim ne alsın bana çiçek..
Yok hiç almadım.
Hayır almadım
Bos ver ottur nihayetinde.
Çicekler bakımı iyise güzel süsler
Kokina kibrit suyu ahshss
Hayir almadım.