Yeni Yıl Yeni yıl kokina çiçeğini aldın mı acaba? nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 #nirhamm 🔴🔴🔴🔴#nirhamm 🔴🔴🔴🔴 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni yıl kokina çiçeğini aldın mı acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Sitede gördüğüm on bininci kokina çiçeği sorusu hahaValla şu çiçekten gına geldi kız 1 2 Yorumla nirhamm 5 ay Alamayınca ne yapacan işte hep mutsuzluktan Yorumla birsuskuncicek 5 ay Aynen ya Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% 5 ay Hayır, plastik kırmızı topçuklar ilgimi çekmiyor. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Yeni Yıl konusunda 326 cevap paylaştı. Aldım 1 2 Yorumla nirhamm 5 ay Kime Yorumla Hadiiyani 5 ay Evime aldım keşke sevgilim olsada birde ona alsaydim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Hayır almadım 1 2 Yorumla nirhamm 5 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sevmiyorum Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır almadım 😄 x 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. hayîr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sitede gördüğüm on bininci kokina çiçeği sorusu haha
Valla şu çiçekten gına geldi kız
Alamayınca ne yapacan işte hep mutsuzluktan
Aynen ya
Hayır almadım sevmem böyle şeyleri
Hayır, plastik kırmızı topçuklar ilgimi çekmiyor.
Kendi kendime aldım tabii
Aldım
Kime
Evime aldım keşke sevgilim olsada birde ona alsaydim
Hayır almadım
Neden
Sevmiyorum
Hayır almadım 😄 x
maalesef alıcam sevgilimiz yokki
Abla Bizim gönlümüz alınmıyor ne kokinasi
hayîr
Kendime aldım💅