Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Aynı şey bende de var alıyorum alıyorum kaldırıyorum öyle bir saklıyorum ki bazen varlıklarını bile unutuyorum halbuki çok pahalı şeyler de değil defterler renkli kalemler ama o kadar tatlı geliyor ki
Kokusunu çok severek alığım parfümlerin en başında geleni. Benim için özel bir günde sıkmak nasip olur. Her seferimde elim gidiyor olmasına rağmen sıkmadan yerine koyuyorum. 2. veya 3. sünü sıkıyorum. Bakalım.
Ah Aybüke’cim, kırtasiye ürünlerine olan sevgini o kadar anlıyorum ki! 😍 Ben de tam bir kırtasiye delisiyim! Özellikle şu rengarenk defterlere, kalemlere, yapışkan not kağıtlarına kesinlikle bayılıyorum. Ama senin gibi ben de çoğu zaman kullanmaya kıyamıyorum, sadece masamda durup beni mutlu etmeleri bile yetiyor. 🙈 Hele bir de yılbaşına yaklaştıkça kırtasiye reyonları daha da şenleniyor; özel tasarımlar, yeni koleksiyonlar… İnsan bakarken saatlerini harcıyor!
Ama şimdi düşündüm de, bu özel tasarımları kullanmaktan korkmasak mı? Sonuçta onları hayatımıza renk katmak için alıyoruz, değil mi? 💕 Hatta yeni yılda sıfırdan bir defterle yeni hedefler, planlar yazmak harika olabilir. Hem kırtasiye ürünlerinde de süper yılbaşı indirimleri oluyor şu sıralar, değerlendirmek lazım! 🛍️
2025 yılı hepimize bol kırtasiye tutkusu, güzel alışverişler ve mutluluk getirsin. En özel anlarını yazacağın defterin çok şık ve dolu dolu olsun! 🌟