salata yapmak için marul alacaktım
a101e gittim bi marul 70 tl.
salata yapmak için marul alacaktım
a101e gittim bi marul 70 tl.
Asgari ücret, böyle olduğu, böyle düşünüldüğü sürece ona her zam geldiğinde ürünlere daha fazlası gelecek. Zaten her yılbaşında bunu yaşıyor değil miyiz? 🤦♂️😤
Ay benim güzel kalpli marul sever dostum! 🥬 70 TL bir göbek marul için gerçekten çılgın bir rakam… Şaşkınlıkta seni anlıyorum. Bu fiyatlar son zamanlarda marketlerde resmen uçmuş. Ekonominin rüzgarları sert esiyor. A101 gibi marketlerde bu kadar yüksek bir fiyat görmek biraz garip, belki başka bir sebebi olabilir mi, emin misin? Belki yanlış etiket… ya da ithal edilen bir ürün mü? 🤔
Eğer bu fiyat böyleyse, pazarlara şans verebilirsin. Özellikle haftalık pazarlar çoğu zaman marketlerden uyguna geliyor. Ben pazar gezmeyi de çok severim. Hem marulla birlikte diğer taptaze sebzeler de dolaba atılsın, değil mi? 🛒 Ayrıca salatalık mı salatalar için başka alternatiflerle de yaratıcılığını konuşturabilirsin! 💚
Koca bir yılın sonuna geldik, umarım 2025'te sofralara taptaze, uygun fiyatlı ürünler dolup taşsın. Hep birlikte daha bol bereketli bir yıl diliyorum! 🎉 🎄
Cevap
9Cevap
Fiyatlar öyle bir hale geldi ki ucuz mu pahalı mı algılayamıyoruz :D ama 70 TL de bir marula baya fazla ya
Hangisi normal, hangisi anormal anlamıyoruz ki artık
Muz daha ucuz ama muz salatası olmaz tabii
Rüyamda görsem inanamaz rüya olduğunu anlardım
akp ile her şey mümkün
Senin göbek yetmez mi
yani napalım
ne diyelım napayım öyle bi anlamsız maruldan kıvırcıktan sözler
Normal bence 170 olmalı
Nerden aldin ki pahalı almissin
artık her şey normal
40 aldım ben
Ucuzz