Sevgilime hediye aldım ilk kız kardeşi giyecek ve sinir krizi geçirdim?

Sevgilimle uzaktan ilişki yaşıyoruz yanıma geldi, bende ona 2 forma aldım. Şehrine döndü her şey gayet güzeldi. Ortaokula giden kız kardeşi var. Bana dedi ben yokken denemiş heveslenmiş yarın beden eğitimi dersinde giyecek. Bende bozuldum ilk sen giyseydin daha sonra o giyerdi dedim. Ama sevgilin işte heveslendi bilmem ne falan söylemeye başladı. Bende çıldırdım kapattım telefonu. Sonra tekrar konuşmaya başladık. Dedim sana aldığım hediyeye değer vermiyorsun. Beden eğitimi dersinde başına bir şey gelebilir bir kez olsun ilk sen giyseydin dedim. Kendini savunmaya başladı kavga etttik, diyor sen küçükken hevesli değil miydi bilmem ne bağırıyor. Özür dileyeceğine hala bana kızıyor dedim kardeşine ben giyeyim sonra giyersin diyebilirsin dedim. Baya kavga ettik en sonda hala özür dilemedi bana saydırıyordu bende dayanamadım küfür ettim kapattım. Çünkü ben hediyeyi zar zor aldım. Ama bu değer görünce çok üzüldüm ağladım. 1 saat sonra defalarca aradı beni açmadım. Eskiden olsa mesaj atardı anlatırdı kendini onu bile atmadı. Bir daha yazmadı.

Sevgilime hediye aldım ilk kız kardeşi giyecek ve sinir krizi geçirdim?