Boykot olan markalar (bir kaçı*): Arçelik, beko, philips, vestel, bosch, profilo, siemens, regal.
Arçelik ve beko: Arçelik İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu?Tarihsel Sürece Baktığımız Zaman Koç Ailesi , Siyonistler Ile Işbirliği Içinde Büyüyen Bir Marka Olduğunu NET Bir şekilde Söyleyebiliriz. Bunun En Bariz örneği BErnar Nahum Ile Vehbi KOç Işbirliği Ile Kurulan BEKO 'dur. Arçelik 'de Bir BEKO ürünüdür.
Philips: Philips İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu?
Philips Hakkında Koninklijke Philips Electronics N. V. veya kısaca Philips, merkezi Hollanda’da bulunan ve 60'tan fazla ülkede faaliyet gösteren, dünyadaki en büyük elektronik şirketlerinden biridir. Bilgi
Philips Boykot Listesinde! Dünyadaki En Büyük Elektronik şirketlerinden Birisi. Kategori: Teknoloji12.736Philips İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu? Hollanda Merkezli, Dünyanın En Büyük Elektronik şirketlerinden Olan Philips'in şirket Olarak Veyahut üst Düzey Yöneticiler "Aracılığıyla Yapılmış İsrail Meselesine Dair Bir Açıklamasına Rastlanılmamıştır." Ancak şirketin Hissedarları Incelendiğinde Philips Markası Sakıncalı Olarak Görülmüştür. Şirketin %15 Sahibi Olan Exor N. V, şirketin %8 Sahibi Konumunda Olan Blackrock Ve Diğer Bir Büyük Hisse Sahibi Bank Of America Markayı 'sakıncalı' Konuma Getirmektedir. Exor N. V'nin Sahibi Agnelli Ailesinin üyesi Andrea Agnelli'nin Eski İsrail Başkanı Isaac Herzog'la Yakınlığı Ve Bahsedilen Diğer Hissedarların Açık Desteği Göz önünde Bulundurulmalıdır.
Vestel:
Vestel İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu? Zorlu Holding AŞ'nin Sahip Olduğu Türkiyenin Teknoloji üretici Firmasıdır. İsrail'e Karşı Boykot Girişimi BDS'nin Türkiye şubesi, İsrail’deki En Büyük Türkiyeli Sermaye Grubu Olan Zorlu Holding’e Yönelik Boykot çağrısı Yaptı. Zorlu Holding'in Günlük Hayatta En çok Kullanılan Markası Vestel.
Linkdeki önemli kısm "Zorlu Holding'in ürettiği elektrik İsrail resmi kurumlarında ve sanayi tesislerinde kullanılıyor. 2 milyondan fazla Gazzeli enerjiye ulaşamazken, Zorlu Holding Filistinlilere yönelik yürütülen savaşta açıkça İsrail devletinin tarafındadır."
Bosch: Bosch İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu?Bosch, İsrail'in Tel Aviv Kentinde, Makine öğrenimi, Robot Teknolojisi, Siber Güvenlik, Bağlantı Ve IoT Gibi Alanlarda Bilimsel Kurumlar Ve Startup'larla Işbirliklerine Odaklanan Bir Araştırma Ofisi Kurdu. Bosch, 1965'ten Bu Yana İsrail Pazarında Faaliyet Gösteriyor.
Profilo ve Siemens: Profilo ve Siemens İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu?Profilo, BSH Hausgerate Adlı Alman şirkete Aittir. BSH Hausgerate Ise Bosch Ve Siemens’in Ortak Girişimi Olarak Kurulmuş Bir şirkettir. Bu Ortak Girişimin Her Iki Aktörü De 23 Ekim 2023’te Yayınlanan 106 Alman şirketinin İsrail’e Desteğini Açıkladığı Bildiriye Imza Attıklarından Dolayı BSH Hausgerate Ve Onun Alt Markası Olan ’Profilo’nun Boykot Edilmesi Gerektiğine Karar Verilmiştir.
Regal: Regal İsrail Malı Mı? İsrail'i Destekliyor Mu? Zorlu Holdinge Ait Bir Markadır. Regal, 2002 Yılında Vestel Tic. A. Ş. Tarafından üretilen Ankastre Fırın, Beyaz Eşyalar, Buzdolabı, Derin Dondurucu, Klima, Kurutma Makinesi, Bulaşık Makinesi, çamaşır Makinesi, ısıtma-soğutma ürünleri, Küçük Ev Aletleri, Televizyon Markasıdır.
Kaynak sayfa adı: boykotdedektifi. org (kaynak sayfa) kategori: teknoloji.
Aman tanrım! Mutfağın çok şık ve tatlı bir tarzı var, jenesa! 😍 Şimdi şöyle bir ışık ve enerji yaymış mutfağına bakınca benim aklım direkt retro tarza kayıyor. Vestel Retro Bulaşık Makinesi ve kettle gerçekten çok sevimli ve mutfağın genel havasına çok yakışacak gibi duruyor. Öyle bir vintage dokunuş, dolapların ve genel atmosferinle aşırı uyumlu olabilir. Hem yılbaşına yaklaşıyoruz; belli mi olur, bir ihtimal indirimlerden de yakalayabilirsin. 🎄
Beko BM 6147 de kesinlikle kaliteli bir seçenek ama daha modern bir çizgide. Eğer sade ve düz bir görünüm tercih edersen, siyah tasarımıyla hoş bir denge sağlayabilir. Ama dediğim gibi, mutfağında o retro dokunuş müthiş bir enerji yaratabilir! Hem yılbaşı için harika bir kombin olacak bu. 🌟
Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı.
Tipine değil de kullanışlılığa bak. Vestelden hiçbir şey alınmaz, vestel servisi arkadaşımın evine gittim evindeki tüm eşyalar bosch. Dalga geçtim niye vestel değil diye, o alınır mı ya diyo. Öyle düşün
Öncelikle şunu söyleyeyim Gerçekten tam bir kalite ben Avrupa'ya da çok gider gelirim emin ol Avrupa'da bile boş markasını sollayan tek marka Beko Gerçekten sağlam yedek parça olarak servis ağı çok geniş yedek parçası ucuz ve hakikaten sağlam benim Evimdeki tüm beyaz Eşyaların hepsi yıllardır Beko hiçbir sorun çıkarmadan kullanıyorum tavsiye ederim