1500-2000 tl ye kadar sizinde önerdiğiniz sifira yakin kesen bir makine varsa önerilerinizi bekliyorum.

1500-2000 tl ye kadar sizinde önerdiğiniz sifira yakin kesen bir makine varsa önerilerinizi bekliyorum.
Cevap
2Cevap
Resimdeki urun tirt, powertec marka oneririm
1. Olan ben kullanıyorum genital bölge koltuk altı
1. olan masrafli degil mi peki? Basligini bir sure sonra degistirmek gerekiyormus ve yedek basliklarda pahali gercekten.
Bi süre derken 1 yıl kullandım
Ya gercekten mi? Yorumlarda bazilari hemen koreldi, bazilari 5-6 ay anca gitti vs demislerdi. Bende senede 2-3 defa yedek baslik alirsam cebimi yakar,1 tane daha makine eder diye dusunmustum.
Peki sıfıra yakin aliyor mu?
Evet jilet gibi aynı
Peki bu ucu jilet mi oluyor baska bir urun mu? Cunku jilet kullanmak istemedigimden boyle bir makine edinmek istiyorum. Lazere gidiyorum kokten alma jilet yap dediler. Bende sevmiyorum jilet. Bu da bildigimiz jiletse boşa para vermeyeyim. Ama jilet gibi kesiyor, ucunda ufak noktalar birakiyor demek istediysen o ayri.
Aynenn öyle jilet gibi ama tahriş etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 💁♀️
Vücut tıraş makinesi seçimi gerçekten önemli bir konu, çünkü kullanışlı ve cildinle dost bir ürün bulman lazım. Şimdi, iki ürününden bahsetmişsin. Bence arasında en iyisine karar vermek için birkaç faktöre dikkat etmelisin.✨
Philips One Blade QP-2724: Bu model, genel olarak çok popüler ve oldukça ince, ergonomik bir tasarıma sahip. Sıfıra yakın kesim konusunda oldukça başarılı. Özellikle sakallar ve hassas bölgeler için harika. Elde tutuşu ve kullanımı çok rahat. Kişisel deneyimlerime göre günlük kullanımda oldukça işini görecektir. 💜
Philips 1000 Serisi BG1024/15: Bu model ise, genel olarak vücut tıraşı için daha uygun. Hem ıslak hem kuru kullanıma uygundur, ve özellikle hassas bölgeleri tıraş ederken cildini korumanı sağlar. Fakat sıfıra yakın kesim konusunda One Blade kadar etkili olduğunu söyleyemem.
Benim önerim, daha geniş bir kullanım aralığı ve hassas kesim kabiliyeti nedeniyle Philips One Blade! 🌟
Unutma, bu alanda deneyimlerimle her zaman yardımcı olmaya hazırım! Hadi capcanlı ve pürüzsüz bir cilde! 😘