Alışveriş & Hediyeler Kızlar zaradanmis yalvarıyorum bana bunun linkini bulun aradım aradım bulamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne olur zaradan arattm google yok bulamıyorum beceremiyorum bu işi ne olur linkini bulun hem ust hem altin Kızlar zaradanmis yalvarıyorum bana bunun linkini bulun aradım aradım bulamadım? Cevapla İş Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. trendyola bakın bence 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl https://www.trendyol-milla.com/trendyolmilla/siyah-orme-bluz-twoss24bz00204-p-782534867 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet ust bu ama çıkmıyor peki alti bualblrmsn zradanmis ama bulamadm Yorumla Selin_Skn 1 yıl www.ciceksepeti.com/kadin-belinden-baglamali-mini-triko-short-kcm96319477 Bu olabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır zara danmis Yorumla Selin_Skn 1 yıl www.zara.com/.../...-crochet-shorts-p05070014.html Zara'da bu var fotoğraftakine benzer Yorumla Soran 1 yıl Bende buldmda kendi uygulamasnda ckmyr ya bluzda açılmıyor bitmis galba sansimi ya gtivbe yarabbm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl https://www.trendyol-milla.com/trendyolmilla/siyah-orme-bluz-twoss24bz00204-p-782534867 bu mu? benziyor gibi de bilemedim 0 7 Yorumla Selin_Skn 1 yıl Ben de bunu buldum aynısı galiba Yorumla Soran 1 yıl Evet 2nizede teşekkür ederim peki alt ya zaraymis ama bulamadım 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dur onu da bulacağım :D Yorumla Soran 1 yıl Ayyy teşekkür ederim ölürüm sana ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Selin bulmuş zaten :D bende 10 dakikadır arıyorum öyle Yorumla Soran 1 yıl Ama yirtdisi hesabndan tek alınıyor bende buldmda açılmıyor ki alamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlla aynı şeylerle kombin yapmana gerek var mı? Yorumla
incisangut Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Onca şeye rağmen hala zara dan ürün alanların vicdanını sorguluyorum ayrıca bayıldığın kıyafet berbat ötesi 1 8 Yorumla Selin_Skn 1 yıl Onca şey derken Yorumla Soran 1 yıl Ya ne alaka bir yardım yapmadin fakirlere burada bumu gözüne batiyor ona bakılırsa su bile israilin parasına gidiyor duyar kasmaktan cahil kalmışsınız Yorumla incisangut 1 yıl Gazze’ de yaşanan soykırım ile alay etti bilmiyor musun Yorumla incisangut 1 yıl Duyar kasmak mı ya sen ne cahilsin ne sığ düşüncelisin Yorumla incisangut 1 yıl Benim yapıp yapmadığım yardımı nerden biliyorsun sen Yorumla Soran 1 yıl Peki sen niye kalkıp ta gazzeye yardim etmedin üzüldüğün bile yok anca duyar kasarsin Yorumla incisangut 1 yıl Etmediğimi nerden biliyorsun üzülmediğimi falan Yorumla incisangut 1 yıl Böyle bir konuda hassas olmasam gelip burada sana niye açıklayayım Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Kızım ne var.. benzeri bi sürü şey bulursun 😂 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Baktımda daha farklı modeller var knk üst yok ama alt var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Altin aynisi var mı zarada vuldm ama açılmıyor linki aynisi olsn aynisiysa link aattmsnz Yorumla myd1oez 1 yıl Aynısını bulamadım knk siyah renkleri filan var beyaz var benzerlerine denk geldim daha güzel ama bence Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl SHEIN de vardır böyle bir şey 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyy ordan almam gumruk vergisi 500 yok Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hemen bulalım hubda kesin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hub ne Yorumla
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ayyy bu ne yalvardığın şeye bak bez çaput 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ay askm istiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺🙈🥲 Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Bi tane kumaşı al ortadan ikiy böl çık git işte 😂😂😂 Yorumla
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Abla bununla üşürsün sanki ne dedin o işe 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 529 cevap paylaştı. Götür bu fotoğrafı de bana bana bundan lazım :D 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 564 cevap paylaştı. Komple paket mi bu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne paketi y Yorumla bunasııladam 1 yıl Görseldeki Yorumla Soran 1 yıl Ne paketi işte Yorumla
Panacea_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Üstündeki di mi.. Hoş cidden 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Altt Yorumla
Neden2736 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Bu kızın hesabı ne 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye onemli bisiyse bulrm Yorumla Neden2736 1 yıl Ben kızları stalklamyı seviyorum estetik geliyo bu kızda güzelmiş baya ondan biraz daha zayıf olsa tanıyorum sandım Yorumla Soran 1 yıl Ceren aladag instgarami bu bend eordan buldm tiktoktada adi bu istersen bak Yorumla Neden2736 1 yıl Yabancı sandım sagoll Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkür ederim 🍯 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
trendyola bakın bence
https://www.trendyol-milla.com/trendyolmilla/siyah-orme-bluz-twoss24bz00204-p-782534867
Evet ust bu ama çıkmıyor peki alti bualblrmsn zradanmis ama bulamadm
www.ciceksepeti.com/kadin-belinden-baglamali-mini-triko-short-kcm96319477 Bu olabilir mi
Hayır zara danmis
www.zara.com/.../...-crochet-shorts-p05070014.html Zara'da bu var fotoğraftakine benzer
Bende buldmda kendi uygulamasnda ckmyr ya bluzda açılmıyor bitmis galba sansimi ya gtivbe yarabbm
https://www.trendyol-milla.com/trendyolmilla/siyah-orme-bluz-twoss24bz00204-p-782534867 bu mu? benziyor gibi de bilemedim
Ben de bunu buldum aynısı galiba
Evet 2nizede teşekkür ederim peki alt ya zaraymis ama bulamadım 🥺🥺🥺
Dur onu da bulacağım :D
Ayyy teşekkür ederim ölürüm sana ya
Selin bulmuş zaten :D bende 10 dakikadır arıyorum öyle
Ama yirtdisi hesabndan tek alınıyor bende buldmda açılmıyor ki alamıyorum
İlla aynı şeylerle kombin yapmana gerek var mı?
Onca şeye rağmen hala zara dan ürün alanların vicdanını sorguluyorum ayrıca bayıldığın kıyafet berbat ötesi
Onca şey derken
Ya ne alaka bir yardım yapmadin fakirlere burada bumu gözüne batiyor ona bakılırsa su bile israilin parasına gidiyor duyar kasmaktan cahil kalmışsınız
Gazze’ de yaşanan soykırım ile alay etti bilmiyor musun
Duyar kasmak mı ya sen ne cahilsin ne sığ düşüncelisin
Benim yapıp yapmadığım yardımı nerden biliyorsun sen
Peki sen niye kalkıp ta gazzeye yardim etmedin üzüldüğün bile yok anca duyar kasarsin
Etmediğimi nerden biliyorsun üzülmediğimi falan
Böyle bir konuda hassas olmasam gelip burada sana niye açıklayayım
Kızım ne var.. benzeri bi sürü şey bulursun 😂
Baktımda daha farklı modeller var knk üst yok ama alt var
Altin aynisi var mı zarada vuldm ama açılmıyor linki aynisi olsn aynisiysa link aattmsnz
Aynısını bulamadım knk siyah renkleri filan var beyaz var benzerlerine denk geldim daha güzel ama bence
SHEIN de vardır böyle bir şey
İyy ordan almam gumruk vergisi 500 yok
Hemen bulalım hubda kesin
Hub ne
Ayyy bu ne yalvardığın şeye bak bez çaput 😂
Ay askm istiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺🙈🥲
Bi tane kumaşı al ortadan ikiy böl çık git işte 😂😂😂
Abla bununla üşürsün sanki ne dedin o işe
Beyler karının linkinde bana
Götür bu fotoğrafı de bana bana bundan lazım :D
Komple paket mi bu
Ne paketi y
Görseldeki
Ne paketi işte
Üstündeki di mi.. Hoş cidden
Altt
Çok kötü bunlar
neyin linki
Bu kızın hesabı ne
Niye onemli bisiyse bulrm
Ben kızları stalklamyı seviyorum estetik geliyo bu kızda güzelmiş baya ondan biraz daha zayıf olsa tanıyorum sandım
Ceren aladag instgarami bu bend eordan buldm tiktoktada adi bu istersen bak
Yabancı sandım sagoll
Yok teşekkür ederim 🍯