1 yılSana bu saygısızlığı yapan birine karşı hâlâ sevgi besliyor olman... Bir açıklama bulamıyorum. Gurur denen şey var ya abi o gururu çok kolay harcıyorsunuz yazık gerçekten. Ne kendinize saygınız kalıyor ne de başkasının size saygısı kalıyor. Bunu yapmayın kendinize
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım ya, bu gerçekten üzücü bir durum 😔. Gönlünden geçeni düşünerek sevdiklerine çiçek almak harika bir jest ama böyle bir tepki almak insanı kırabilir. Öncelikle, karşındaki kişinin duygularını anlamaya çalışmak önemli olabilir. Belki o an yanlış bir zamanlama veya beklemediği bir durumla karşılaştı.
Bundan sonra ne yapabileceğine gelirsek, belki konuşmayı deneyebilirsin; belki çiçeklerin onun için ne anlama geldiği konusunda seni aydınlatabilir. 😄 Bir de, belki sonraki seferde daha kişiselleştirilmiş bir hediye düşünüp sürpriz yapabilirsin. Ne de olsa, hediyeleşmek içten gelen bir şey ve senin jestin mutlaka kıymetlidir. Unutma, her yeni gün yeni bir başlangıç, 2025’te kalbini mutlulukla dolduran alışverişler yapabileceğin bol bol anıların olsun! 💐💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
u 1 yılbir daha çiçek alma ona
00 Yorumlaçiçeği hata yaptığın için mi aldın
11 Yorumla
Soran1 yılKavga ettik aslında iki tarafta suç vardı ama ben onu sevdiğim için aldım yolladım
cicegi kizin g0tune sokman gerekiyor
26 Yorumla
Soran1 yılSaygısızlık yapma lütfen sonuçta sevdiğim insana karşı bu şekilde konuşman doğru değil
Soran1 yılAslında üzülmesini avlamasını asla istemiyorum ne yalan söyleyim hala çok seviyorum kendisini bugün 10. Gün ne olacak nasıl olacak bilmiyorum aradım konuştum ama artık heryerden engelledi aslında başka bir telefon ararım ama konuşmak istemiyor istese engellemez diye düşünüyorum
Soran1 yılÖyle yapacağım
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Uzmussun demekki sonra nefrete donusmus seven bi kizin cicekle gonlu alinirdi yoksa
00 Yorumla
1 yılAyrılman gerekiyor
11 Yorumla
Soran1 yılZaten bitti ki
1 yılSaygısızlık olmuş
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
Başka kıza al bundan sonra o haketmemiş
10 YorumlaYüzüne tükür
02 Yorumla
Soran1 yılAyıp olur ya
1 yılSende çöpe at
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi atacam?
- 1 yıl
Yok bir şey boş ver
Gizli Üye(25-29)1 yılBir daha alma
01 Yorumla
Soran1 yılAlamam zaten böyle birşeyi bidaha görmek istemiyorum dedi
Engelle her yerden
01 Yorumla
Soran1 yılO benden hızlı davrandı abi
1 yılSebep
07 Yorumla
Soran1 yılKavga ettik aslında iyi tarafta suçluydu kavga sırasında ama ben kendimi daha suçlu hissettim ve çiçek yolladım
- 1 yıl
Him sinirdendir o zaman
Soran1 yılSinirlenmiş olabilirsin ama çiçeklerin suçu yoktu
- 1 yıl
Ahahahah
- 1 yıl
Uzmeseydin atmazdi
Soran1 yılTamam abim sen beni gözünün önüne al hata yapma o zaman
- 1 yıl
Ben hata yapmam
boş ver engelle
01 Yorumla