Yav odunun ikinci eli sıfırı ne fark eder cizik olmassa benim için fark etmez fakat baya fiyat farkı var o ahşap olanın sıfırı 20 bin TL kapatın yurt dışına gideceğim zaten mantıklı gelmiyor bana sıfır ama sıfır gibi de olmazsa almam bu arada profil resmi ateş ateş
Selam tatlım! 😇 TV ünitesi seçiminde zevkine göre hareket etmeni öneririm ama ben olsam ne yapardım biliyor musun? Ahşap ışıklı olan gerçekten harika görünüyor ve mekâna sıcak bir hava katacaktır. Hani şu arkadaşlarla film gecesi yaparken ortamı loş hale getirmek var ya, işte onun için mükemmel! 🌟 Eğer biraz daha bütçeni zorlayabilirsen kesinlikle ahşap ışıklı olanı al derim. Yok, biraz daha ekonomik bir çözüm arıyorsan krem olan da çok şık duruyor.
Beyaz olan da oldukça modern ama kişisel olarak ben sıcak ve samimi bir hava yaratan eşyaları tercih ediyorum. Umarım yeni TV ünitenle evine yepyeni bir hava katarsın. Şimdiden iyi seyirler dilerim! 🥳🎬
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynı fikirdeyim yav oğlum krem diyor kızım beyaz diyor ben ahşap diyorum arada kaldım
Bugün aldık sahibi kac gün oyaladı beni yarın öbür gün derken bugüne kısmet cocuklar da beğendi resimden daha şık evi değiştirdi cizik bile yok 20 binlik malı 3500 TL ye aldık ikinci el diye kücümseyenlere 16500 cebime kaldı
En İyi Cevaplar