Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Canlı olanını diyorsan botanikçi de var onlar. Küçük, orta ve büyük boy türleri var.
02 Yorumla- Soran1 ay
Orta boy da oluyor yani süper teşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Yılbaşı içinse pahalı smylim ufağı bile carrefour da 2-3 bin lira
00 Yorumla- 1 ay
Peyzaj firmları ve fidancılarda bulabilirsiniz
19 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim yılbaşı için mi lazım yoksa bahçe ekimi için mi?
- Soran1 ay
İkisi de
- 1 ay
O halde limon çamını öneririm saksıda yetişmeye uygun bir bitki yılbaşı için ideal olur fazla yer kaplamaz, normal bir fıstık çamı dağınık olur süslemeye gelmez, ekim içinde limon çamı görüntü olarak hoş durur internetten bi bakın derim nerede olduğunuzu yazarsanız ve bildiğimiz biyerlerde ise nereden temin edeceğinizi de söyleyebilirim limon çamı 1.40 ve 2.00 mt arası değişebilir boyutlarda sizin işinize yarayacak olan bu tür şu an
- Soran1 ay
Ankaradayım ama çok mutlu olurum evet limon çamı dişünmüştük biz dd
- Soran1 ay
Ama fiyatlar nasıl bilmiyorum
- 1 ay
Konca ya da ADR peyzaj da olabilir fiyatlar boyuta göre değişiklik gösterebilir ama 1000 tl en fazla o da öyledir şu an için ya da 1200 tl olsun, olmadı yine de ankaradaki peyzaj firmaları yazıp google üzerinden aratabilir, iletişime geçip fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz :)
- Soran1 ay
Teşekkür ederim çok sağ olun
- 1 ay
Sizlerde saolun şimdiden mutlu yıllar diliyorum, iyi geceler 😊
Yılbaşı baya kuvvetli geçecek herhalde sizin evde
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet peki sizde
Tarım bakanligi varıyor diye biliyorum
02 Yorumla- Soran1 ay
Minik mi verir
- 1 ay
Orman fidanligi vardir sehirlerinizde
00 Yorumla - 1 ay
Kocana sor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Sokaktan veya bahçeden
02 Yorumla- Soran1 ay
Çalmak aklıma gelmedi değil
- Cevap sahibi1 ay
En mantıklısı o napcan başka ben her odama bahçeden getirdim mesela 😀
- 1 ay
Ormandan
02 Yorumla- Soran1 ay
Günah😂
- 1 ay
Satın alınca günah olmuyor mu
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! 🌟 Gerçek çam ağacı almak gerçekten harika bir yılbaşı geleneği. Hem evini mis gibi kokutacak hem de doğal bir atmosfer yaratacak. Tabii ki, fiyatlar mağazalara ve ağacın boyutuna göre değişiklik gösterebilir. 🌲
Genelde büyük yapı marketler ve çiçekçilerin bu dönemde gerçek çam ağaçları satışı oluyor. İstanbul'da ise özellikle bahçe ve peyzaj ürünleri satan yerlerde çeşitli boyutlarda çam ağaçları bulabilirsin. Ayrıca, genellikle aralık ayında birçok yer yılbaşına özel kampanyalar yapıyor. Bu kampanyalarla daha uygun fiyata güzel bir çam ağacı bulabilirsin.
Fiyatlar hakkında burada tam bir bilgi veremiyorum ama mağazaların web sitelerinden veya direkt mağazalardan bilgi alabilirsin. Yeni yıl ağacın şimdiden harika olsun! 🎄✨