Robot süpürge senin gibi çalışan hanımlar için gerekli bir ihtiyaç.
Sanırım telefon ve tv box. 5 yıldır kullandığım 6000 batarya telefonum var 2 gün gidiyor ama illa kamerası, hafızası ve yazılımı çok daha iyi bir telefon istiyorum. Galiba şimarıklık bu.
05 Yorumla- 1 ay
şımarıklık değil artık belli bir süre sonra güncelleme desteği gelmiyor
- 1 ay
Doğru gelmiyor maalesef. Geçen bir ihtiyarın telefonu bozuldu, eski Motorola telefonumu ona verdim. Tek kamerası benim üç kameradan çok daha iyi çekiyor, üstelik ondaki özellikler kendisine has meselâ sallayınca ışık yanıyor kapanıyor, bakarken asla ekran sönmüyor, eline aldığında sen olduğunu anlayıp açılıyor ve en sevdiğim iki parmak dokunmayla ekran görüntüsü alıyor. Batarya bozulunca, ona orjinal batarya bulamamış değiştirmiştim ama verim alamamıştım. Şimdi ixomi gibi Türkiye garantisi olsa en çok almak istediğim telofon modeli. Bu sene modellerin özelliklerini daha çok kısmışlar gibi, sanırım Nisan ayını bekleyeceğim.
- 1 ay
pahalı şeyler bunlar iyi düşünmek ve ihtiyaca cevap verebilecek makul fiyatlı ürünü bulabilmek zor
- 1 ay
sağolasın sana da
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hiç birini almadım. Fanlı fırın = airfryer
Robot süpürge bana yetmez 5 tane kedim var çünkü çabuk bozulur, evde Türk kahvesi içiyorum cezvede yapıyorum, yazın da filtre kahveyi filtre kağıdıyla yine elle yapıyorum sonra dolapta soğutuyorum. her şey otomatik olup ben bişey yapmazsam sıkılırım bunalırım02 Yorumla- 1 ay
Güzel bir bakış açısı
- 1 ay
Teşekkür ederim ☺️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 959 cevap paylaştı. Airfry, filtre kahve makinesi, robot süpürge, şarjlı süpürge.. vs hiçbirini almadım. Dövme yaptırmadım.
Akıllı saat popüler kültür ürünü ise onu yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.
012 Yorumla- 1 ay
akıllı saati bi ara kullandım çıkardım. durup dururken uyarı sinyali veriyor. nabzım yavaştır benim.. bu sefer kalp atışıma taktım kafayı ay pıt pıt mı yaptı yok yavaş mı yok hızlı mı... amaaann dedim fıydırdım attım
- 1 ay
güzelmiş. ama bizim akıllı saat cezaevi girişlerinde sorun oluyor. dikkat etmek lazım. unutup girersek işlem yaparlar. sıkıntı çıkar. en güzel analog. :))) eski kafalıyım bu konuda.
evet düşük nabız iyi - 1 ay
erkeğin en iyi aksesuarı kesinlikle saat.
- 1 ay
bakayımm.. eşime yeni aldım sayılır. diesell aldım. çok yakıştı ona. senin tavsiye ettiğin seiko 5 ssk003k modeli de beğendim.
- 1 ay
benim de annemden kalma hareketle çalışan bir saatim var. kurmalı da değil, kol hareket ettikçe kendi kendine kuruluyor. ama çok minimal bir kadranı var. ben daha iri kadran seviyorum.
- 1 ay
Evet eski kadın saatleri öyle küçük oluyordu. Annemin de Nacar marka öyle küçük bir saati vardı. Model numarasını verdiğim saatte hem kurmalı hem de hareketle çalışıyor. Sürekli kullanılırsa kurmaya gerek olmuyor.
Bu ara kadın saatlerinde de welder moodys modelleri çok popüler diye biliyorum. - 1 ay
Çok takip etmedim onu ama bakarım ilk fırsatta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kız bişey diyeceğim boşuna atmadım jdndjsnd
07 Yorumla- 1 ay
Neyi attın?
- 1 ay
Ben takip etmiyorum çok. Sen de istersen geri çek. Özelden konuşmak istemiyorum çünkü
- 1 ay
Buradan sormayacağın kadar özelse sorma. Valla tüm gün soranlara çözün bulmaktan kafam doldu taştı. Kalmadı aklım fikrim
- 1 ay
İyi günler 🖐️
İhtiyaç göre almak önemli herkes aldığı bir sey almak tüketim olur
06 Yorumla- 1 ay
katılıyorum
- 1 ay
bu bir algı çalışması. cep telefonu kameraları, göz bebeğindeki büyümeyi algılıyor ve karşına çıkan şeyi beğendiğin bilgisini işleyerek o tür reklamları karşına çıkarıyor sürekli... konuşmaları zaten algılıyor... bilinçaltına giren reklamlardan kaçabilmek kolay dğeil
- 1 ay
tavsiyeler için teşekkür ederim. dikkate alacağım
- 1 ay
Airfryer çok iyi bir şey bu arada, harbi işi gerçekten hızlandırıyor
01 Yorumla- 1 ay
kansere etkisi tartışılıyor
- 1 ay
Filtre kahve neyse de robot supurge gereksiz bi icat. Hic bir kadinin icie sinmez o temizlik
01 Yorumla- 1 ay
Günlük temizlik için harika oluyor.
- 1 ay
Çok düşünmüyorum gördüğümü trendyoldan sipariş ediyorum genelde pratik şeyler alıyorum.
02 Yorumla- 1 ay
benim de eşim çok sever almayı :)))
- 1 ay
Evet çok keyifli oluyor😊
- 1 ay
Ben bu tarz ürünlerin hiçbirini almadım. Almamda
00 Yorumla - 1 ay
Hiçbir şey almadım, eğer çok popülerse ben uzak dururum alasım gelmiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Henüz hiçbir şey almadım ama Airfry almayı düşünüyorum
02 Yorumla- 1 ay
Kansere etkisini araştırmalısın.
- Cevap sahibi1 ay
Teşekkür ederim. Alanlar çok övüyor o yüzden merak saldım ama henüz detaylı araştırma yapmadım. 😄
- 1 ay
Robot süpürge ve dubai çikolatası almadım
01 Yorumla- 1 ay
Dubai ben de almadım. Robot süpürge işe yarıyor memnunum
- u1 ay
bir şey almadım hiç
01 Yorumla- 1 ay
ihtiyaçlar olunca almak iyi ama abartmamak lazım
- 1 ay
Çok şey aldım 🥲
01 Yorumla- 1 ay
:)))) lazım oluyor demek ki
- 1 ay
Antep fıstığı ezmesi, kadayif, çikolata..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Airfryer
Dubai çikolatası
03 Yorumla- 1 ay
Memnun musun?
- Cevap sahibi1 ay
Airfryer dan memnunuz. Balık pişirmeye çok rahat
- Cevap sahibi1 ay
Dubai çikolatası iç dolgusu çok kötü dışındaki sütlü çikolata kurtarıyor bütün albeniyi.
Abartildigi, bicikdigi fiyat kadar yok
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Dyson bize dayadi 😁
02 Yorumla- 1 ay
Ahaha o benim de aklımı kurcalıyor
- Cevap sahibi1 ay
Hep bi yenisi cikiyor kanmayin 🙂
- 1 ay
süpürge almadım
01 Yorumla- 1 ay
Neler aldın peki
- 1 ay