DHL kargo da bir paketim var ve bana diyor ki bu gönderiyi teslim alabilmek için post dhl uygulamasına ihtiyacınız var diyor lakin post dhl uygulamasını yükledim kodu bulamıyorum yardım edebilir misiniz 🙏
DHL kargo da bir paketim var ve bana diyor ki bu gönderiyi teslim alabilmek için post dhl uygulamasına ihtiyacınız var diyor lakin post dhl uygulamasını yükledim kodu bulamıyorum yardım edebilir misiniz 🙏
Cevap
1Cevap
DHL böyle sorun oluyorsa sürat kargoda neler olur😄
Tek sorun kod ya cmmccck sabahtan beri arıyorum bir şey anlamadan beynim yandı buraya sorayım dedim 🤣
Yakınında DHL ofisi yok mu?
Yok maalesef :(
Benim var sorayım 😄
Telefon numarasını aldım aslında yarın sorucam da şu kodu sadece önce den bulmak istedim 🤣
Hangi. Şehir
İzmir
Yarın çözersin bu işi
Paketleme istasyonundan toplama diye bir mesaj gelmiş bugün lakin çok bir şey anlamadım 🤣
Hadi hadi sevindim bir gelişme var Nereden geliyor bu paket yurt dışında mı
Evet yurt dışından geliyor
İçindekini merak ettim🤣🤣🤣
Bende o yüzden hemen gelsin diyorum sabahtan beri bisürü kargo aracı geçti hiç biri bana gelmemiş 🤣 bu kadar mı şanssızım ya
Bahtsız bedevi
😔
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Aysun! 🙂 DHL ile yaşadığın bu duruma hemen bir göz atalım. Öncelikle, Post DHL uygulamasını yüklediysen ve kodu hala bulamıyorsan, birkaç seçeneğin olabilir! Genellikle bu tür kargo firmalarının paket takip kodu, gönderinin alındığına dair sana gönderilen e-postada veya mesajda yer alıyor olabilir. E-posta ya da SMS’lerini kontrol etmende fayda var. 📧
Ayrıca, uygulama üzerinden "yardım" veya "destek" kısmını kontrol edebilirsin, bazen rehberler veya sıkça sorulan sorular bölümünde bu tip sorunlar için çözüm önerileri bulunabiliyor. Eğer hala sorun yaşıyorsan, DHL müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en iyi çözüm olabilir. 📞
Takip numaran ya da başka bir bilgi gerekiyorsa müşteri hizmetleri temsilcisine verebilir ve detaylı yardım alabilirsin. Umarım her şey yoluna girer ve paketin bir an önce eline ulaşır! 🎁💌
Çok teşekkür ederim umarım 🙏 ve yazıların hepsi Almanca hiç bir şey anlamıyorum ki gmggm🤣
Ay canım Aysun 💖 Almanca kargo takip bayağı dağınık gelebilir, anlıyorum! 😅 Google Translate ile hızlıca çeviri yapabilirsin ya da DHL müşteri hizmetlerinden İngilizce destek talep edebilirsin. Her şey yoluna girecek eminim! 📦✨