Akıllı saat ve telefon alacağım ve hangi telefonu ve akıllı saati almalıyım bilmiyorum?

Akıllı saat olarak Samsung düşünüyorum çünkü Samsung Android'e bağlanıyor O yüzden Samsung güzel bir seçenek olur diye düşünüyorum Çünkü Apple gibi mağazasına girip uygulama indirebildiğin tek saat Samsung kalıyor O yüzden Samsung düşünüyorum şuandalık ama apple'a yaklaşan ve içerisinden uygulama indirip bir sürü işlemini yapabildiğin bir saat biliyorsanız başka marka O zaman önerebilirsiniz o yüzden zaten saat dedim telefon konusuna da Gelecek olursak hiçbir şey Samsung düşünmüyorum çünkü Samsung pahalı bir telefon almaya gittiğinde seçilecek bir marka değil Eğer ucuz bir telefon arıyorsan güzel bir marka ama pahalı bir telefon almaya kalktığında Samsung almam ve zaten biri telefon alacağım dediğinde ve bunu bir anket yaptığında ya da bunu bir formlarda önerdiğinde direkmen Samsung gönderiyorsunuz Benim bütçem 30 bin lira ile 40 bin lira arası O yüzden hiçbir şekilde Samsung Kalmayı düşünmüyorum çünkü Samsun'a o kadar para vermek mantıklı değil Çünkü ucuz telefonları da var ucuz telefonları çok güzel iş görüyor O yüzden hiçbir şekilde Samsung o kadar para vermeye Değmez o yüzden önermenizi istemiyorum Bunu da dememin nedeni direkmen o markayı önereceğiniz diyeceksiniz ki Samsung istiyorsan ya da Samsung almak istiyorsan tek bir seçenek O da katlanabilir Telefonunu alacağım onun haricinde hiçbir telefonuna o kadar para vermem ama o da son tercihim aklımda bir sürü telefon var mesela xiaomi'nin katlanan telefonu üstten aşağıya onu çok beğendim ama 60 bin lira tam maaşımın parası o yüzden hiçbir şekilde onu alamıyorum Çünkü akıllı Saat de alacağım üstüne onun malzemeleri kordonları derken bayağı 60 bin liraya yaklaşacağım gibi duruyor o yüzden direkt 60 bin liralık Telefonu almaya gerek yok iPhone öler miyim Çünkü o fiyata alabileceğim tek iPhone iPhone 13 ya da 13 altındakiler ya da olursa 14 Ama bunlar Kısa bir süre sonra güncellemelerini kaybedecek Android telefon gibi güncellemeler apple'a çok hızlı gidiyor Android telefonda güncelleme çok geç geliyor
Akıllı saat ve telefon alacağım ve hangi telefonu ve akıllı saati almalıyım bilmiyorum?