Az kalsın ayırttırdığım ürünü gidip alıyordum ama😅 ah bu benim kararsızlığım🙄
Apple Watch alacağım, hangisi almalıyım?
Az kalsın ayırttırdığım ürünü gidip alıyordum ama😅 ah bu benim kararsızlığım🙄
Arkadaşlar series 8 e baktım kasa çapı minimum 41 mm var Benim şu an kullandığım saat 42 mm ama bir tık küçük olsun istiyorum. (38-40mm) Series 7 ye baktım onda da yok Apple Watch SE de var 40 mm ama onun da üstüne iki model çıkmış eski modele para veresim de gelmiyor Kararsız kaldım ya… 41 mm series 8 alayım dimi?

Teknolojik olarak her modelde ilerliyor bence son model olsun 41 de büyük değil zaten onun altındaki boyutu da kullanmaya değmez ekranı biraz gelişmiş olmalı akıllı saat sonuçta
eger dağcılık veya dalgıçlık vs falan yapıyorsan işine yarar watch 8 ultra. anladığım kadarıyla bütçe sorunun yok o zaman al geç ama watch 8 zaten yeterince işini görür arada çok fiyat farkı var.
10 12 bini gözden çıkardım sadece içime sinsin istiyorum. GPS olanlara ihtiyacım yok standart alıcam
senin almayı düşündügün saatte de gps var standart alacagım deyip apple watch 8 serisine yönelmen bir tuhaf olmuş. o modelde bir çok ekstrem özelik var fiyatı o yüzden uçuk 28 bin tl istedigin saat farkında mısın :D düz watch 8 10 bin falan. huawei veya samsunglara da bakabilirsin gayet işini görür özellikleri var.
Se 40 mm eski falan değil çok güzel ve kullanışlı şahsen çok memnunum
Eski derken üstüne iki seri daha çıktığı için dedim. Şarjı ne kadar gidiyor güle güle kullanın☺️
Şöyle ben sporcuyum mesela antremanlarda falan da aktif kullanıyorum buna rağmen bir buçuk gün gidiyor bugün taktığımda diğer gün öğlen bitmiş oluyor ve gps artık su geçirmezliği falan da var aşırı derece de memnunum şahsen tavsiye ederim.
Çok teşekkürler😇🙏🏻
Cevap
7Cevap
Ben 8 45mm kullanıyorum, küçük olanı tercih etme bence ekranını tam olarak göremiyorsun. Veya se2 40mm, 44mm olanını da alabilirsin.
Şu an kullandığım 42 mm zaten ama daha geniş istemiyorum ya bileğime kaba geliyor sanki
Önemli olan işlevi çalışması boya bakmamak lazım
Hmm 🤔
Honor ve huwai fiyat performans olarak çok daha iyi oldugunu şarj suresi ve kırılmazlık açısındanda sağlam buluyorum baska modellerede bak tavsiyem.
çok gereksiz ikide bir şarj edilen saat zor ya
Ama alıştım ihtiyaç oldu benim için
Apple den uzak dur
Durdum teşekkürler☺️
Iyi yaparsın berbat cihazları
🙂🙂
Kac tl
10.800
Şimdi ummadığın saat iyi performans verir fiyat performans karşılaştırması yap yani söylemek istediğim markaya para verme senin istediğin özellikleri taşıyabiliyor mu Ona bak bence
Huawei kullanıyorum 3 seneyi geçti ama telefon ve kulaklık olarak apple kullanıyorum o yüzden almışken apple almak istedim açıkçası
Iyice araştır ama bak çok ilginç şeyler çıkabiliyor karşına 10.800 diyorsun ama 9.000 liralık Apple atıyorum kafadan fiyatlarını bildiğimden değil bir model eskisi ya da iki model eskisi son çıkan versiyonundan daha opsiyonel söylemek istediğim bu
Anladım ama apple da genelde üzerine artı özellik ekleniyor baktım biraz
Iyi yorumla alacağın saati Şimdiden güle güle kullan
Anladım çok teşekkürler
😌😌
2. inci
Hangisi ucuzsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?