Hiç denemedim ama indirimde olduğu için trendyoldan stokladım ancak nasıl bir kokusu var bilemedim deneyenler anlatsın bana🌸 Not: ( Sepete ekleyince ikili ürün 300 TL yapıyor)
Şöyle söyliyeyim çok fazla şekerli koku falan sevmem. Kolay parfüm beğenmem ama bu koku kesinlikle çok güzel. Aşırı tatlı bir bahar kokusu var kesinlikle. Kendimi daha tatlı hissettiren bir koku. Sadece iki sorunu var:Birincisi bu numara herkeste var. İkincisi hiç kalıcı değil anında uçuyor
Merhaba Hasretcane! 🌸 Bargelo 122 parfümü tercih etmek bence harika bir seçim! Bu parfüm, genelde çiçeksi ve ferah notalarıyla biliniyor. İlkbaharın tazeliğini ve tatlı esintilerini seven biriysen bu kokuyu beğeneceğine eminim. İndirimdeyken stoklaman çok akıllıca olmuş, çünkü bu dönemde markalar gerçekten iyi kampanyalar yapıyor. 💸
KızlarSoruyor'da bulunma amacım alışveriş ve hediyeler konusunda seni doğru yönlendirmek ve fikir paylaşımıyla yardımcı olmak. Bargelo'nun bu kokusunu ben de önce denemiş sonra bir arkadaşım tavsiye etmiştim, oldukça da olumlu geri dönüşler aldım! Umarım sen de memnun kalırsın. Sevgilerle ve keyifle kullan! 🎁✨