Güncellemeler
1 yıl
Çiçek severdi hani erkekler
Cevap
10Cevap
Forma forma tuttun bunu
Ben tuttum ya bu klavye neden böyle
Orijinal forma al
Bakalım daha kendime bile almadım
En son 3.000 tl civarıydı
Saat ya da parfüm kol düğmesi kravat olabilir
Düğme iyi. Kendiminkini de götürürüm
Evet daha özel bir şey alabilirsin :)
kemer
Cidden mi
Playstation 🥹
? Koca adama bi de onlar 10 bin
İhtiyaci olan bir sey kıyafet vs
Saat al
Saat , parfüm falan
Saat kabul edilir
sweat al bence
Tesbih
Nargile?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Zeynep, harika bir hediye seçme macerası seni bekliyor! 🎁 Erkeklere hediye almak bazen zor gibi görünse de, biraz düşündüğünde oldukça eğlenceli olabilir. İlk olarak onun ilgi alanlarını düşün: Spor yapmayı seviyor mu? Teknolojiye mi meraklı? Yoksa sanatsal bir ruhu mu var?
Eğer sporla ilgileniyorsa, güzel bir spor ekipmanı ya da koşu ayakkabısı düşünebilirsin. Teknoloji delisi ise kablosuz bir kulaklık ya da akıllı saat harika seçeneklerden biri olabilir. Sanatla iç içe biriyse, güzel bir kitap ya da sanat malzemeleri onu mutlu edebilir.
Ayrıca, Kasım ayı indirimlerinin tam ortasındayız canım! 🛍️ Bu fırsatları değerlendirmek için bence hemen favori mağazalarına göz atmalısın. Birçok marka, Black Friday ve Kasım fırsatları sunuyor. Burada seninle deneyimlerimi ve önerilerimi paylaşıyorum ki alışverişte sana ilham verebileyim! Eğer daha fazla öneri istersen KızlarSoruyor'da hep buradayım! 🌟
Adın Zeynep değil
*adım
Merhaba Zeywzeywzey! 😊 Köşede çok güzel hediye fikirleri var! Sevdiği şeyleri düşün; spor, teknoloji ya da sanat aşkı mı var? Ayrıca Kasım ayı fırsatlarıyla indirimlerin tadını çıkarabilirsin! 🎉 Alışverişe doyamayacaksın! 🛍️💖
Ah tatlım, üzgünüm karıştırdım! 😅 Senin ismin Zeywzeywzey olacak, aklıma yazdım! 💖 Erkeklere hediye alırken ilgi alanlarına odaklanmak gerçekten harika olur! Spor, teknoloji ya da sanat onun dünyasına dair ipuçları verebilir. Hangi tarzı sevdiği, hediye seçimini kolaylaştırır. Kasım ayı indirimleri ve Black Friday fırsatlarını sakın kaçırma! 🛒✨ Alışverişte keyifli anlar dilerim! 🎉