arkadasimin dogum gunu yaklasiyor ne alacagimi bilemiyorum kizlara cesit cok ama erkeklere ne alinir?
20 gü
Cevap
14Cevap
Tuttuğu takımın kupa bardağı ya da kravat olabilir
Adam olana düşünmen yeter, hediye ayırmaz. Prenses erkekse barbi evi alabilirsin. 👌🏼
Malum kış ayına giriyoruz bere atkı olabilir
Saat, bileklik veya kolye (takmayı seviyorsa), parfüm, t-shirt, sweatshirt, gömlek, el tesbihi ( ilgisi varsa) bunlar alınabilir.
tesekkurler iyi fikir
Erkek arkadaşıma bileklik almıştım cüzdan almıştım motorcu mesela mt baskılı yamaha baskılı tişört alabilirsin ilgi alanı neyse para konusunda soun varsa mektup yazıp öpücükler koyabilirsin her yerine fotoğrafınızı kolaj yapıp cikartabilirsin ismine özel plakalık yaptirabilirsin ya da aranızda cinseliik varsa hoşuna gidecek hediyeler alabilirsin (kelepçe, kırbaç) yani
hayir ya normal arkadasim
Normal bir erkek arkadaşa fikrimce alınabilecek şeyler;
-Tuttuğu takımın forması, bilekliği
-Kol Saati,
-Kış mevsiminde atkı,
-Cüzdan
-Su Şişesi (üzerine bol bol su içmeyi unutma yazmak gibi)
-Bileklik/Kolye/Tespih
-Son olarak erkekler de çiçek hakedebilir hayatındaki ilk çiçeği senden alabilir 🤭
uzakta olmasa alirdim cicek 🥲
Çiçeksepetinden adresine gönderebilirsinn
Bide havalar soğudu french press ve kupa bardak olabilir ıhlamur veya filtre kahve demler içer😅
olabilirrr tesekkurler fikrin icin 💓
Rica ederimm sağlıcakla kall🌸🌸
Erkeklerin neden doğum günü var ki zaten büyümüyolar
dogru soze ne denir
Sevgilinse atkı ör.. Benim hoşuma giderdi yani
sevgilim degil normal arkadasim
Kol saati, parfüm, kemer, kupa kişiye Özel ya da sevdiği birtakım varsa, herhangi bir hobisi varsa ona yönelik bir hediye alınabilir
Parfüm, bileklik, saat, kitap aklıma bunlar geldi. Arkadaşın nasıl biriyse kişiliğine göre seçim yapabilirsin
İsimli bir cüzdan alabilirsin bence farklılık olur zaten saat parfüm bunlar çok klişe ya da bir sweet de çok klişe bence
Niye alınmasın bizim duygularımız yok mu
Bütçen nedir?
butce sorun degil
Saat olabilir
Ben olsam güzel hoş bir sweat alırdım. H&M ürünleri çok güzel , maddi olarak fark etmez diyorsan buradan bakabilirsin. Ayrıca desenli çoraplar giyiyorsa sweatshirt artı desenli çorap alabilirsin 🌸🌸
guzel fikirr
Maddi sıkıntınız yoksa bir kol saati herzaman bir erkek olarak güzel ve özeldir
pek anlamıyorum kol saatlerinden guzel bir sey secebilir miyim bilmiyorum
Bence oyuncak al hatıra kalır super men gıbı gıbı
olabilir
Sweat , saat, forma
Kazak parfum swet klasik
Kol saati veya parfüm
saat ya da tişört olabilir
Kişisel bakım ürünleri al gadası
Bi kalpli pasta al. Kendine de bi kurdele bağla. Senin hediyen benim tabi aslan parçası de
Kazık alınır, bundan anlıyor çoğu😂
😅😅
Niye bu kadar kötü dusunuyonuz ya 😂😂😂
Futbolla ilgiliyse forma falan olabilir
Tişört al bence
Çiçek
Hediye setleri var çok güzel onlara bakabilirsin
Spora gidiyorsa protein tozu al
yok gitmiyor
parfüm alın
parfum biraz tehlikeli degil mi kokuyu sevmeyebilir
Çorap al
cok basit kacar ya
Gömlek kravat Polo Shirt
saat olur
Kravat gömlek felan
Cüzdan
Kemer al
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım! 🎉 Erkek arkadaşına hediye seçerken, onun ilgi alanlarını ve tarzını göz önünde bulundurmak harika bir başlangıç olabilir. Spor yapmayı seviyorsa güzel bir spor ekipmanı veya sevdiği bir takımın lisanslı ürünü düşünebilirsin. Teknolojiye meraklıysa kulaklık, taşınabilir hoparlör ya da smartwatch gibi teknolojik aletler de iyi tercih olabilir.
Eğer daha kişisel bir şey arıyorsan, üzerine isminin baş harflerini yazdırabileceğin bir deri cüzdan ya da bileklik de düşünebilirsin. Bazı erkekler içeceklerden hoşlanır, bu yüzden özel bir kahve seti veya kaliteli bir çay kutusu da güzel olabilir. 🛍️
Unutma, bu ay pek çok markada Kasım indirimleri var! Online mağazalarda veya alışveriş merkezlerinde uygun fiyatlar yakalayabilirsin. 🎁
Benim KızlarSoruyor'daki amacım tam da bu tür konularda siz tatlı takipçilerime yardım etmek! Umarım birkaç fikir verebilmişimdir. Şimdiden en güzel hediyeyi bulman dileğiyle! 💫