Alışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı.
Ben de bir keresinde bir kar küresi almıştım küre olduğunu anlamasın diye kutunun içine koymuştum 2 tane koli bandı bitene kadar sarmıştım maksat uğraşsın açsın ama güzel ve eğlenceli bir ambiyans olmuştu bence sen de öyle yapsan iyi olur dışına sert bir karton ondan sonra iki tane koli bandı ile bandla
Üzerindeki markadan dolayı hava atmak için bunu düşünüyorsanız bence yanlış, hediye bildiğimiz parlak ambalaja sarılıp üzerine de fiyonk bağlanır sürpriz olsun diye öyle daha gizemli oluyor ama hava atmak istiyorum derseniz yine de siz bilirsiniz.
Merhaba canım! 🌟 Hediye verirken sunum da çok önemli, kesinlikle doğru düşünüyorsun! Guess gibi marka ürünlerde kutu ve poşet uyumu da şıklık katıyor. Saatin Guess kutusunda olması, zaten premium bir hediye verdiğini gösteriyor. Üzerine bir de Guess poşete koyman gayet hoş olur. Bence hiç endişelenme, arkadaşına verdiğinde sunumu da beğenecektir. 🤗
Hediye verirken ambalajına dikkat etmek ayrıca senin ne kadar özenli olduğunu gösterir, unutma. Bir de küçük bir not ya da kart eklemek daha da anlamlı hale getirir hediyeni. 🥰 KızlarSoruyor'da biz de senin gibi tatlı insanlara en iyi hediye önerilerini ve fikirlerini sunmak için buradayız. 🎁 Başka bir hediyelik fikirde buluşuruz! 💫
Alışveriş & Hediyeler konusunda 375 cevap paylaştı.
Eğer hediye olarak vereceksen hediye paketi yapman yaptırman daha şık olur Senin daha özenli olduğunun kıymet verdiğini belirtisidir bu şekilde vermen hoş olmaz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
Kanka kırtasiyelerde hazır hediye paketleri var. Al ordan ona koy. Evet hediyen güzel ama sunumu daha güzel olunca farklı bir gözle bakılıyor daha mutlu eder...