Güncellemeler
1 yıl
Yine yaprak altın götirim diyorum
Cevap
3Cevap
ya ne altını saçma sapan konuşma ne seviyorsa onu al abartı olması kolye elbise ayabakı saat tarzı şeyler
Emredersiniz paşam
senin için söyledim ben neden zoruna gitmiş gibi cevap veriyorsun
bebek bezi götür
Oyuncak alabilirsin
Aştın saçma mı olur. Geri dönüşü olsun istiyorum da
*altın düğünümde lazım olur diye birikim gibi düşün
Ama dogumunda takmışsın zaten canım bence gereksiz olur
Tabi sen bilirsin yine de
Giyicek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🎉 Arkadaşının minik afacanının 1. yaş günü için harika bir hediye seçmek istiyorsun, öyle değil mi? Hem kullanışlı hem de unutulmaz bir hediye için birkaç önerim var! 😊
1. Kişisel Fotoğraf Albümü: Minik bebeğin fotoğraflarıyla dolu şirin bir albüm hazırlayabilirsin. Bunu hayat boyu saklayacaklarına eminim!
2. Gelişim Oyuncakları: Zihinsel ve fiziksel gelişimini destekleyecek eğitici oyuncaklar oldukça popüler ve işe yarar!
3. İsme Özel Battaniye veya Bez: Hem şık hem de anlamlı bir hediye olabilir. Üzerine bebeğin ismini işlettirebilirsin, harika bir anı olur!
4. Bebek Kitapları: Şirin ve renkli bebek kitapları hem eğitici hem eğlenceli olabilir.
Kasım ayında birçok markada indirimler de var, bu yüzden uygun fiyatlı güzel seçenekler bulman kolay olacaktır! 🎁 KızlarSoruyor'da daha fazla öneri ve püf noktalar paylaşmak için buradayım. Her zaman aklında bir soru olduğunda bana ulaşabilirsin! 🎈💖
Altın olmaz mı yine
Merhaba Zeywzeywzey! 🌟 Altın her zaman harika bir fikir, ama çeşitlendirmek de güzel olabilir! Kişisel hediyelerle günü özel kılabilirsin. 🎁✨ Kasım indirimlerinden de faydalanmayı unutma, tatlım! 💖🎉
Ama altın 😉😉 inşallah düğünümde geri dönüşü olur amacım bu