aa bugun ogretmenler günü. acıkcası pek ogretmenlik mesleğine saygım kalmadı diyim. eski saygımı yitirdim diyim. ben askla yapılan işe saygı duyarım bi iş sadece iş ise ruhsuzlasır ki ruhsuz iş hani bi atasozumuz var ya. zorla... ... hayır gelmez diye.
gerçi onlarada kızmıyorum toplum bozuldu ki. gecen birinden yol istedim aynı yaslardayız bi taksici yol istedim. niye vermiyon yol dedim niye verim ki dedi. orada kalbim kırıldı iyi dedim. tamam. oysaki taksici yollarda calısırlar orası iş yeri yani. oranın gediklileri. bi de esnaf. hani yarın müşterinde olabiirim senin. mesleki imaj zaten yerlerde toparlayım da yok sahısta. arabam yeni diye hani riske girmiyom yoksa burnu sokar alırım zorla yol sorun değilde. orada kalp kırıldı. artık sen bana milyon versen geçti iş. neyse toplum bozuldu vesselam. herkes cakal. insanlarda su bilinc yok. işte bu benim ülkemin vatandası. vatandas kardesliği. aynı dine mensubuz. yok aynı meshebe. yok aynı dili konusuyoruz. aynı millet. alt millet. ya da ekleyin ekstra ortak noktalarımızı. herkes bencil. kimse kimsenin umrunda değil.
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
tabi ki her işte iyiside var. aşkla yapanı. öğretmen olmak ıcın doganı. cümlelerimden bunu anlamıs olmanı beklerdim acıkcası. saygın kalmamıs olabilir ama bu tarz soylem nahos olmus. insanların düşünceleri olur. ogretmenlerde bi insan bi beser. eleştiriledebilirler. hayatın boyunca kac ogretmenın oldu. muhtemelen univ okumussundur. yüzde ver kacının adını hatırlıyon. kacı sende iz bıraktı. kacından verim aldın adam gibi. kacına mesleğinden saygın olustu. bi kimyacı vardı adam kimyayı yalayıp yutmus onun bizim okulda olması sanstı dedin misal. kalbine gönlüne dokundu kacı. kacı sendeki bi yeteneği kesfetti elinden tuttu sana vizyon katttı. su andaki seni yarattı. ya da kacı gel dersi anlat git modunda takıldı.
- 1 yıl
Bir çok öğretmenim hayatıma dokundu bugünkü beni onlara borçluyum.
- 1 yıl
Ben de kendi adıma seviniyorum ✨
En İyi Cevaplar
1 yılBiz hep çiçek alıyorduk. Çiçekçilerin önünde o gün kuyruk oluşurdu. Şimdiki gibi hediyelik eşyalar çok değildi ve satan yerler azdı. Genelde zaten öğretmenler günü sabahı alırdık çiçeği solmasın diye. Şimdi hediyelik eşya istediğin her yerde uygun miktara bulabiliyorsun. Bizim zamanımızda dediğim gibi çok satan yer olmadığı için fiyatlarda böyle uygun değildi. Ayrıca çeşit fazla yoktu. Şimdi nereden baksan kupa bardak da alabiliyorsun üzerine isim de yazdırabiliyorsun farklı tişörtle alıp yaptırabiliyorsun kendi kafana göre her şekilde takılabiliyorsun. Ayrıca öğretmenine de sorabiliyorsun neyi sevip sevmediğini ona göre önceden sipariş verebiliyorsun internetten veya mağazaya getirtebiliyorsun. Bizim için çiçekler kırmızı güller anlamlıydı yani o zamanlar.
32 Yorumla- 1 yıl
Öğretmenler gününüz kutlu olsun bu arada.
- 1 yıl
En güzel hediye 🎁 öğretmenin verdiği bilgileri almak öyle lüks hediyeler bile beklemiyoruz bizler öğrencilerden. Onlar tatafındab düşünülmüş olmak bile çok güzel ve manalı bir duygu. Çok teşekkür ederim size.
Hiç unutmadığım bir anım var öğretmenime hediye vermekle ilgili. İlkokuldayım o zaman, evimizde öğretmenimin ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bir kitap var ve ben öyle tahmin ederek, amatör bir şekilde paketliyorum (muhtemelen kırtasiye poşeti) ve ertesi günü götürüyorum. Zannedersem çıkış saatinde ya da ilk derste verdim hediyemi, nasıl özenmişsem artık, tepkisini gözlerim parlar bir vaziyette seyrettiğimi hatırlıyorum şimdi. Çok hoşuma gitmişti, o kitabı almak ya da okumak istediğini söylemişti, ben de şöyle hatırlıyorum hediyeyi vermeyi düşünürken inşallah okumamıştır diye de kaygılanmıştım bir yandan. O gün nasıl mutlu olduğumu herkes tahayyül edebilir. Çocukluğumu en net hissettiğim bir anımdır aynı zamanda, diğer anılarım bir şekilde bulutlu. En mutlusu, en umutlusu ve belki de en canlısı, renklisi bu.
26 Yorumla- 1 yıl
Ya muhteşemsin sen ♥✨ben de sana bir anımı anlatayım ; bir hocam vardı müzik hocam ben de çok kitap okuyan bir öğrenciydim. Listemiz bile vardı. Hocam bana mavi saçlı kız romanını hediye 🎁etmişti hiç unutmam onun ayrı bir yeri var bende hocam da bunu bildiği için armağan etmişti. O inceliğini ben de mesela hiç unutmadım. 🙂✨🌺
- 1 yıl
Anılarda buluştuk. 💜 Çok çok değerli, ruhuna bir şekilde dokunmayı başarmış ve belki de mesleğinde sana ilham olmuş. Harika bir anı buluşması oldu bu, benim sana hediyem bu olmuş olsun, kutluyorum. Bir şekilde beni kaçıran ama içten içe hayranlık duyduğum bir meslek, özel bir meslek. Müzik sihirlidir. Şimdi, hocanızın size öğrettiği bir şarkıyı ya da melodiyi hatırla ve gülümse. Harika. 💜
- 1 yıl
Evet çok anlamlı bir hediye oldu anılarımızı paylaşmak, bu benim için çok değerli ✨🌟💝 evet bir şarkıyı açıp analım 🙂
- 1 yıl
Evet 🌟🙂
Öğretmenlee günün kutlu olsun meslektaşımm🤍baya mesaj almışsındır sende bugün🥰💜
24 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum, canım meslektaşım 🥰💓🌺 Evet baya bir mesaj 📩 geldi mutlu oldum sizde de durumlar öyledir büyük ihtimal. 👼✨
- 1 yıl
Mutlu hissediyorum ben 🙂🌼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÖğretmenler günü kutlu olsun 🌸 kitap almıştım
13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim barış cansın 👼✨
- 1 yıl
Rica ederim ne demek. sende öyle 🌹✨
- 1 yıl
🙂🌼🌼✨
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç hediye almadım gadası
10 Yorumla Bence en güzel hediye, onu unutmamak ve ona karşı sevgini ilk günkü gibi hissettirmek. Bugün ilk okul öğretmenimi aradım ve öğretmenler gününü kutladım. Unutmamış olmam onu nasıl mutlu etti, hissettim bunu. Biz ne yapsak, onların haklarını ödeyemeyiz. Senin de öğretmenler günün kutlu olsun.🥳 😊
25 Yorumla- 1 yıl
O kadar doğru ki vefa bambaşka bir şey. Katılıyorum ve çok teşekkür ederim günümüzü kutladığın için cansın 👼✅
- 1 yıl
Öğrenciler de can iyi ebeveynler de. ☘✨👼
- 1 yıl
Rica ederim, lafı olmaz
1 yılAldığım hediyeden ziyade arkadaşlarla birlikte yaptığımız sürpriz çok güzeldi. Yüzündeki o şaşkın ifadeyi hiç unutmuyorum.
Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. 💐💐
24 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan tebessüm etmesi şaşırması zaten. Çok teşekkür ediyorum. 💝✨
- 1 yıl
Kesinlikle bizim için verdiği emeklerin yanında bizim yaptığımız minicik kalır.
- 1 yıl
Rica ederim. 😊
- 1 yıl
Lafı olmaz.♥👼
Alışveriş & Hediyeler konusunda 448 cevap paylaştı. Ay ablamın hem doğum günü hemde dünyanın en güzel öğretmeni ona hediye düşünüyorum 🫠
En anlamlıı şeffaf içinde zarif detayları olan mumlardan almıştım çok severek aldığım için çok anlamlı 🥹
Hafızlık hocalarımıza sevdiği çikolatalardan masaya kalp yapardık 🙃 içine de başka sevdiği bişeyi koyardık 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel. ✨🌟💓
1 yılAz önce meslektaşınızla sohbet ediyorduk, konu hediyeye geldi ve sordum. Yarın ne bekliyorsun hediye diye ve tahmin yazdı şaşırdım açıkçası belli bir zaman sonra tahmin edilebilir bir hale mi geliyor bu hediye konusu😀
Bu arada çok özel ve çok kutsal bir göreviniz var...
Sizin ışığınız olmasa, fikirler zifiri karanlığa mahkum bizlerde o karanlıkta yolunu yitirenlerden olabilirdik...
Gününüz kutlu olsun.
15 Yorumla- 1 yıl
Muhteşem bir yorum her zaman gibi. ✨🌟 🌟🌟🙂 çok teşekkür ederim 👼. 🪁✨
- 1 yıl
Bu sözü doğaçlama yazdım, edebiyat öğretmenine yazarken insan 3 kere düşünüyor ☺️ ama beğenmene sevindim örtmenim😀
- 1 yıl
Kuyumcu titizliği var sende. ✨
- 1 yıl
Mükemmellik takıntısı da diyebiliriz ama demeyelim senin benzetme daha tatlı geldi.☺️
- 1 yıl
Beğenmenize sevindim ✨🪁
1 yılBu benim için hep değişiklik gösterdi yani bazı öğretmenlerime çiçek aldım bazılarını güzel bir kalem kimisine çok sevdiği bir kitabı kimisine atkı ama sanırım benim için öğretmenim için matematik öğretmenime üzerinde isminin yazılı olduğu siyah kalemi hediye etmekti hoş ve kibar duruyordu çoğu zamanlar manidar anı kelimelerine çok uzak olacak kadar miniktim..
15 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ve zarif düşünülmüş bir hediye. 🙂🌼✨💓
- 1 yıl
Çocuktuk şimdiler de o zariflikten eser yok..🌟🎈
- 1 yıl
Kesinlikle.. Eskilerin hali bambaşka. ✨Şimdikiler çok farklı nesil olarak.
- 1 yıl
Öyle.. üzücü ama gerçek..
- 1 yıl
Maalesef..
1 yılsenin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım canım ✨🌹🌸 ben çoğunlukla çiçek götürüyordum verirken ellerinden öperdik, hepsinin bende yeri ayrı sonradan ziyaretine gittiğim çok öğretmenlerim oldu.. eskisi kadar değerleri bilinmese de hala en saygın meslek işini layığıyla canla başla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun💐😊
18 Yorumla- 1 yıl
Hepimizin kutlu hep birlikte inşallah canım benim melek kalpli arkadaşım💝👼eski değerler şimdi kalmasa da pek ben de çok severdim tüm hocalarımı arkadaşım gibiydi hepsi hala görüşüyorum. 🌺🙂
- 1 yıl
kutlu olsun *
- 1 yıl
aynen ben de hep sevilen biri öğrenci oldum evine davet eden öğretmenlerim oldu ziyaretine gittiklerimiz tayini çıktıktan sonra da uğrayan, bu konuda şanslıdım çogunlukla iyi ögretmenlerim oldu😊
- 1 yıl
İyi öğretmene denk gelmek çok güzel bir duygu ve şanş 🌟♥😇
- 1 yıl
kesinlikle , sen de aynı şekilde alanında da karakterinle de çok iyi bir öğretmensin seni takdir ediyorum bi tanem✨ inşaallah atanıp daha çok ögrenciye şans olursun💖💝
- 1 yıl
Amin inşallah canımsın güzel cümlelerin için 🙂✨♥Türkiye'de biliyorsun şartlar çok cazip değil umarım en kısa zamanda hepimiz için en iyisi olur. 🌼🌼💝🌺
- 1 yıl
inşaallah canım🤲💐💝🌸
- 1 yıl
Aminn güzellik 🙂♥💓🌺
1 yılMerhaba,
İlkokulda öğretmenime kravat almıştım! 😅
Hediye alma konusunda iyi değilim. 😅
Okul hayatım boyunca örnek bir öğrenci oldum! 😅
Örnek bir öğrenci olmak da hediye sayılabilir! 😅
Öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam! 🌹115 Yorumla- 1 yıl
Evet örnek öğrenci olmak en anlamlı hediye 🎁. ✨👼
Çok teşekkür ediyorum cansın 🌼 - 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler hocam 😅 anneme çaydanlık almıştım tost makinesi 😅 genelde para veriyorum anne diyorum istediğini al 😅 ya da bir yere gidiyoruz anne diyorum Ne istersen al 😅 Ben ne bileyim ne hoşuna gider 😂
- 1 yıl
Hayırlı evlat hayırlı öğrenci.🙂✨🪁
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum hocam 🌸
- 1 yıl
Olanı diyorum, lafı olmaz. ✨☘
- 1 yıl
Sizin güzelliğiniz hocam 🥰🌸😅
- 1 yıl
Yok benim güzelliğim değil gerçekler 😀✨✨
- 1 yıl
EyvAllah sağol hocam 😅🌸😀 mutlu oldum 😅
- 1 yıl
Mutlu olun biraz da üzül üzül nereye kadar 😀
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah 😅 doğru söylüyorsun vallahi 😅 elim hala alçıda 😅 alçıya alınali 16 gün oldu 28 gün sonra çıkacak dedi 😅 kendimi zor taşıyorum Bir de alçı taşıyorum 😂
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun ya neden o kadar uzun sürdü ki?
- 1 yıl
Parmaklarım kırıldı iki tane yeniden kırdılar alçıya attılar 28 gün sürüyormuş 😅 aralığın ilk atası çıkacak
- 1 yıl
En kısa sürede inşallah iyi atlatmış olursun 🙏✨
- 1 yıl
Amin inşaAllah hocam 😅🌸😅 sağol var ol
- 1 yıl
Lafı olmaz sen de kendine dikkat et :d✨☘
1 yıl
Ben öğretmenime hiç hediye almadım almam da ama bir defasında bir tanesi al şu çiçekleri bari öğretmenine götür benim işime yaramadı demişti yolda giderken kızlar keşke birisi de bana çiçek verse falan yapmıştı ben de götürüp kıza vermiştim çiçeği13 Yorumla- 1 yıl
Keşke alsaymışsınız üzerimizde emeği geçen her öğretmen hak ediyor ; solgun çiçekleri değil canlı olanları.
- 1 yıl
Gerçekten idealist olan çocukları için uğraşan mücadele eden onlara bir şey öğretmek için çalışan öğretmenlere sonsuz saygı duyuyor ve sayılarının artmasini temenni ediyorum eğer sizde öğretmenseniz öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Lakin ben öğretmenlerimle sorun yaşadım belki 1.2tanesi hariç hiçbirini sevmedim bana diyeceksiniz ki sorun muhtemelen sendedir ben size şunu söyleyim günün sonunda gelip benden özür dileyen biz yanlış yapmışız diyenler de öğretmenlerim oldu. Tekrar söylüyorum içinde değerli olanları ayırıyorum ama ben öğretmenlerimden gerçekten sevgi de görmedim çok fazla bir şeyde öğrenmedim iyi günler sağlık ve mutluluk dilerim
- 1 yıl
Sizin adınıza üzüldüm şans, bazen iyi öğretmenler ile karşılaşmak 🌟günümü kutladığın için ayrıca teşekkürler diyorum 🌼✨
u 1 yılSenin ve sitemizdeki meslekdaşların Öğretmenler Günü kutlu olsun 😊 Genelde kullanabilecekleri şeyler almışımdır hiç anlam düşünmedim.
31 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim özel de kutladığın için.✨🌼 Evet kullanabilecekleri şeyleri almak daha faydalı.
Herkesin aklında kalan bir öğretmeni vardır benim aklımda Zeynep hoca kaldı. Çelik termos almıştım yıl boyunca yanında görmek hoşuma gitmişti. Mezun olduktan konuşamadık bir daha. Numarasını alsaydım keşke.. sağlıcakla kalsın 🩷
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel instagramdan bulabilirsin belki adını aratırsan🙂🌼💕
- 1 yıl
Üzücü 😐💕
1 yılNe zaman aldığımı hatırlamıyorum ama tahta kalem almıştım 3 renk (kırmızı, siyah ve mavi). Tahta kalemi yoktu ve sürekli öğrencilerden istiyordu, ben de bu hediyenin iyi olabileceğini düşünmüştüm.
11 Yorumla- 1 yıl
İhtiyaca yönelik çok şık olmuştur iyi düşün müşsünüz🌼🙂✨
1 yılHiç ahlaklı bir öğretmenim olmadı hepsi öğrenci kayırırdı. Kimisi kendi arkadaşının çocuğunu, kimisi kızları, kimisi kendisine yağ çeken veli çocuklarını...
Sadece lisede türkçe hocama (temel liseydi ondan türkçe dersi vardı) gül almıştım11 Yorumla- 1 yıl
Herkes aynı olamıyor ne yazık ki. Gül 🌹gayet ince bir hediye. 🙂✨
1 yılHediye alma hususunda mahire değilim lakin eldiven almıştım sanırım, birden fazla öğretmen olunca da hepsine hediye alamadım öğrencilik halimle, birinden birini ayırsam ayıp olur diye düşündüm. Bu arada öğretmenler günün de kutlu olsun🌷
12 Yorumla- 1 yıl
Tabiki ayıp değil olur mu öyle şey öğretmen için en güzel hediye iyi birer insan olmak, kendi ayaklarımız üzerinde durmak. Düşünmek bile çok ince bir davranış bana kalırsa. Günümüzü kutladığın için çok teşekkür ederim ✨🙂💓
- 1 yıl
İstirham ederim☺️💕
Lisede arkadaşlarla aramızda para toplayıp altın kolye almıştık. Çok sevdiğim bir öğretmenimdi çok duygulanmıştı ağlamıştı. Yıllar geçti halen aklımdadır o öğretmenim. Bende emeği çoktur hep dua ederim kendisine.
13 Yorumla- 1 yıl
Yaaa çok güzel ya , o öğretmen için toplanıp hediye düşünmek 💭 bile mutlu olmasına yeter o çaba bile ap apayrı bir şey.🙂🌼
- 1 yıl
Evet iz bırakanlar unutulmuyor kesinlikle. Ben de unutulmadığım için çok mutlu hissediyorum. Öğretmen yeri geliyor ailemizden bile yakın oluyor bize yerleri çok özel ✨🌟☘
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
u 1 yılÖğrenciler olarak ortak para verip o şekilde hediye almıştık. Çiçek almıştık. Başka ne alınmıştı hatırlayamadım ama ayrı ayrı almak yerine sınıfça ortaklaşa hediye vermek güzeldi.
21 Yorumla- 1 yıl
Ortaklaşa almak daha mutlu edici. 🙂✨
Lisede bir edebiyat hocam vardı benim en Sevdiğim ders edebiyattı ve aramız çok iyidi camlı çiçekli bir kolyeden bahsetmişti öğretmenler gününde ona kolye almıştım çok memnun olmuştu güzel bir hatıra oldu bizim için :)
17 Yorumla- 1 yıl
Muhteşem. Ben hiç bu tarz bir hediye almadım mesela sevinmiştir büyük ihtimalle. En sevdiğimiz ders edebiyat. Ondan branşım edebiyat 📚 şu an. ✨
- 1 yıl
Evet benim lisede derslerim iyiydi edebiyat dersim en iyisiydi hocamında dikkatini çekiyordu çalışmalarımı takip ediyordu hani eğitimimi devam ettirmemi söylüyordu samimiydi çok teşekkür ediyorum kendisine üstümde emeği var :) ayrıca senin de edebiyat öğretmeni olman çok güzel öğretmenler günün kutlu olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim cansın 🙏evet çok güzel bir branşım var.🙂✨Peki şu an şiir falan yazıyor musun
- 1 yıl
Divan edebiyatı çok eğlenceli sevgili imajeleri halan imkansız aşklar :d ben de çok severim.
- 1 yıl
Falan *
Canıımm senin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum iyi ki varsınız 🙏🌺 hediyelerimin en anlamlısı çiçek olmuştu 🌺💞
33 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum canım benim. Eğitim sstemi adil olmasa da öğretmen olduğum için mutluyum ve iyi ki öğretmenim diyorum 🌼✨ Bir hayata dokunmak insanlığa dokunmaktır bazen ✨🌺 senin hediyen de gayet anlamlı ve güzel.🌟🙂
- 1 yıl
💝💞🌺🌼
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılBen çicek almıştım ama kendi harçlığımla bir de mektup yazmıştım küçük bir şeydi zaten içinede daha çok param olsaydı daha güzellerini alırdım yazmıştım hâlâ da o notu saklıyor ilk okul öğretmenimdi
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel ✨zaten önemli olan hediye değil o hediyeyi alabilecek inceliğe, ruha sahip olmaktır. 🌟
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 615 cevap paylaştı.
1 yıl- 1 yıl
Çok güzel çok teşekkür ederimm 👼☘✨
- 1 yıl
Rica ederim 😇
- 1 yıl
🙏😇
1 yılBenim kendime alacak param yoktu bide öğretmene alacam 🤣 bir keresinde şiir yazdım zaten hoca dinlemedi 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Sesli güldüm resim çizsen bile mutlu oluruz 😀hoca niye dinlemedi 🤔gayet zarif aslında şiir. ✨🌼
- 1 yıl
Onlar anlamaz işte 😂
- 1 yıl
Ben olsam sevinirdim tuhaf 😀
- 1 yıl
Zaten o günden sonra öğretmenler benim için hiç önemli olmadı 🙂
Camdan masaüstü saat içinde şehrin simvolu olan sarayın resmi vardı çok duygulanmışdı hocam 🙂 yıllar geçti hala da masasında duruyo
11 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel bence minimalist hem de tam tarzım 👌🎐✨🌼
1 yılLise de edebiyat öğretmenime sevimli, açık pembe tonlarında kedili bir müzik kutusu hediye etmiştim. çok beğenmişti.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de edebiyat öğretmeniyim.🙂Bu arada hediyen çok tatlı ve sevimli 😻✨🌼
Saçma bir hediye de almadım anlamlı bir hediye de, Ya saat alacaksın ya elinle bir şeyler yapacaksın ya da takı alacaksın zaten.
11 Yorumla- 1 yıl
Kendi emeğimizle yapılmış bir şey yazılmış mesaj 📩 gayet anlamlı. Saat de almıştım ben 🙂
1 yılöğretmenler günü öğretmene hediye alma günü değildir
öğretmene minnet borcunun farkında olmaktır teşekkür etmektir ve ona göre davranmaktır11 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey söylenilmedi zaten. 🙂 anlamlı hediye demek sadece maddi olarak değil manevi olarak da demek aynı zamanda. Mesela topluma faydalı birey olmak öğrenileni almak öğretmen için en güzel hediyedir.
1 yılOgretmenler gunun gutlu olsunn, cicek almistim anlamli bir hedie bnce dusunmek bile anlamli olabiliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim canım benim. Evet düşünülmüş olmak bile Dünya'ya bedel bir duygu bana kalırsa. 🌺✨🌼
1 yılÖğretmenler günün kutlu olsun. 😊💕
Ben sadece ders değil, hayatı da öğrendim öğretmenlerimden. Kendim çiçek toplayıp götürmüştüm. 🌸😊13 Yorumla- 1 yıl
Yaa çok tatlısın sen 💕🙂 öğretmen için çiçek toplamak aşırı anlamlı naif. ✨😇
- 1 yıl
😊🌷🌺🪷🩷
- 1 yıl
🌼🌼🌼🌺💓💓🙂
1 yılÖğretmenler günü kutlu olsun canım 💖 💕💐💐🍫🎉🎉
25 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim şekerim çikolata mı da unutmamış yine 🙂🌼🌺✨✨💝💕☕☕🍫🍫
- 1 yıl
😄 unutmadım 💕🌹
- 1 yıl
Vefa sadece semt adı değil demek:d canımsın 🌺
- 1 yıl
💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹
- 1 yıl
🥰😻👼💝
Ortaokuldayken öğretmenime çiçek almıştım. 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum..💐
23 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ediyorum canım, her kadın çiçeği sever. Erkekler de sever hatta bize yansıtmazlar çok.🌺✨🙂
- 1 yıl
♥♥🌼
1 yılHocam olsaydın tektaş alırdım belki genç seversin diye dhdh
16 Yorumla- 1 yıl
Tektaş mı alırdınız bana güzel hediye böyle bonkör öğrenciler çoğalması dileğiyle derdim hlşşşşş
- 1 yıl
Cogalabilir aslında hshd ama bir şey lazım aaa ne o
- 1 yıl
What lşşşş
- 1 yıl
Evlilik yani hahaha
- 1 yıl
Evlilik mi 🤔 evlilik işi benim için nasip kısmet yani olsa olmasa da olur öyle bakıyorum jlşşşş
- 1 yıl
Düşünürsen kapatayım sen ara düsününce hocam sevmeyi de öğretir güzelliğin (bababa) bunu gören KS üyeleri : abooo winchi gördün mü Behlül olmuş bittere yürüyor dudh
1 yılÖğretmenler günün kutlu olsun canım Aybüke öğretmenin filmini izledim dün aklıma sen geldin
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim Aybüke öğretmen filmini izleyeceğim en yakın zamanda. ✨🪁
- 1 yıl
Şiddetle tavsiye ederim.💖
Kitap almıştım
Reşat Nuri Güntekin ~ Çalıkuşu11 Yorumla- 1 yıl
Çok anlamlı ✨🪁🌟
1 yılA aa, deseydin sana yollardım bi şekilde be bihter :) kutlu olsun
111 Yorumla- 1 yıl
Hediye beklentim yok🙂 düşündüğün için teşekkür be Deaconfrost ✨
- 1 yıl
Rica. ederim. senin güzel bi kariyerin olduğu belliydi, iletişimde hep belli bi düzeyi zekice korudun :) senin için en temel isteğim
"Hayatta başarılar diliyorum, laf olsun diye değil, samimiyim, iyiliğini istiyorum" - 1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel yansımam olduysa sizlere çok sevindim ✨👼
- 1 yıl
Oldu tabi ki. ben analiz ederim herkesi
- 1 yıl
Hatırladım sizi yorumda Beren Saatten konuşmuştuk🪁✨
- 1 yıl
Yanlış hatırladın sanırım, veya ben ıskaladım :)
Beni en çok vuran sözün "dağları deviren egom"un olduğuydu. orada hoşuma gitmiştin 😅😅👽👏 - 1 yıl
😄😄😄ayyy sesli güldüm hahaha
- 1 yıl
:)) gül gül, sevindim, işte ne güzel :)
Bana sağlam laf çakarsan, iyi dost olmanın ilk adımını atmışsındır farkında olmadan. - 1 yıl
Ben bazen diyorum dobrayım:D
- 1 yıl
En iyisi, insanları peşinen kazan ya da kaybet. Uğraşma )
- 1 yıl
Aynen öyle 🙂
1 yılSağolun hocam, sizinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim hocam siz de. 🌼🙂✨
Alışveriş & Hediyeler konusunda 604 cevap paylaştı. Öğretmenler günün kutlu olsun @Bihteeerrr Kravat diye hatırlıyorum ama 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ediyorum.😇 o da güzel :d
- 1 yıl
🥰
O kadar anlamlı öğretmenim olmadığı için almadım hiç
11 Yorumla- 1 yıl
Bazı iyi öğretmenler şanş. ✨
1 yılÖğretmenler günün kutlu olsun @Bihteeerrr🌸💜
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim canım benim. 🌺💝🙂✨
1 yılKalem almıştım evet. Senin de Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutlarım sevgili @Bihteeerrr 💐👏💐👏
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler, canım @shewolfwoman ♥🌼🥰🌺💓
1 yılEski bir öğretmenime parfüm ve küçük bir not hazırlamıştım.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok zarif ✨🌺
- 1 yıl
Teşekkür ederimm
- 1 yıl
Rica ediyorum ✨
1 yılBabam lise öğretmenime saat hediye etti, sizinde öğretmenler gününüz kutlu olsun 🎊
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ben de saat almıştım 🙂teşekkürler 🌟🙏☘
- 1 yıl
🙏🏻 ne demek
Gizli Üye(30-35)1 yılTeşekkür edeim tebrikler çok fazla…Almanya’da sistem daha ön planda ama Türkiye’de şahsi gayret ve öğretmenler çok önemli kritik önem taşıyor…. Kahramanlık adeta…
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler hep beraber olsun katılıyorum. ☘✨
1 yılİlkokulda sınıf hocamıza kılıç çiçeği hediye etmiştim
13 Yorumla- 1 yıl
Bu çiçeği hiç duymamıştım 🙂öğretmenler sever çiçeği ✨☘
- 1 yıl
Onu al demişti bana. Sınıftaki herkes toplanıp yüzük almıştı ona. Ben ortak olmamıştım. Soyadı da kendi gibi kurnazdı. Çiçeği de severek vermedim zaten. Umarım ertesi günü kırılmıştır
- 1 yıl
Öyle deme ama :))
1 yılKendime aldığım bileklikten aynısını bayan hocamdan almistm çok begnmisti
15 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ✨🙂
- 1 yıl
Sizin ve bütün meslektaşlarnızın Öğretmenler gunu kutlu olsun bu arada hakkiniz ödenmez iyi ki varsiniz🌸🌸
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim cansınız böyle vefalı kişileri görünce mutlu hissediyorum.🙂🌺
- 1 yıl
❤❤🌸🌸
- 1 yıl
♥♥♥😇
hep gül verdim ve saçma buldum hediye algısını her zaman bu arada ailemde çok öğretmen var 😅 ama hediye vermek öğrenciler arasında bir yarış gibi hissettiriyor bana hiçbir zaman o yarışa dahil olmadım.
21 Yorumla- 1 yıl
En anlamlı hediye topluma faydalı bir birey haline gelmeniz zaten öğretmen olarak beklentimiz de bu yönde. 🎐✨🌼
Gizli Üye(18-24)1 yılBen sana ne aldıklarını çok merak ediyorum. Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun hem okulun hem de buranın en tatliş öğretmeni 🤍💕
11 Yorumla- 1 yıl
Tatlış gören gözler ✨👼Çok merak ettim sizi. Hep güzel şeyler yazıyorsunuz. Çok teşekkür ederim cansınız. 🪁☘✨
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk defa hediye almıstım. Esebiyatcıydı ve alaka olsjn diye kalem almıstım lutulu bşseydi ikisinde de adı yazıyordu daha da almadım zaten
13 Yorumla- 1 yıl
Edebiyat 📚 öğretmenleri zaten çok sevilir kendimden biliyorum:) hediye de gayet zarif. ✨🌼
Cevap sahibi1 yıl💘
- 1 yıl
Çok kalp ♥♥♥
Ilkokulda öğretmenim vardı. Pırlanta gibiydi. Yıllar sonra hangi okulda olduğunu öğrendim. Yanına gidip ona "hocam hacettepe tıptan mezun oldum" sizin sayenizde okumayı sevdim, teşekkür ederim." demiştim.
Hediyem buydu.
14 Yorumla- 1 yıl
Harika✨✨ bir öğretmene en güzel hediye tebrik ediyorum sizi.🎁 🌟
- 1 yıl
Lafı olmaz bu arada eic yi size verecektim iki kişi seçim hakkı varmış üç sanıyordum. Çok süper görüş olmasını diliyorum.✨☘🎐
1 yılGéçen düğünde öğretmenimi gördüm adını unuttum kaldı ki aldığım hediyeyi hatırlayayım 😃
110 Yorumla- 1 yıl
Ben hâlâ hatırlıyorum jlö$şş
- 1 yıl
Sınıf ögretmenimi hatırlıyorum da çoğu gitti bende ya 🤣 Kuzende öğretmen ona çiçek almıştım benim olmasada oda öğretmen sonuçta bence geçerli olur 😅
- 1 yıl
Olsun o da öğretmen.😀
- 1 yıl
Olur olur daha makbul olur. Öğretmen olup atanamayanların psikolojisi çok kötüdür daha makbul olur. Ayak üstü sevap işlemişim bak iç sesim şuanda hatırlattı. 😀🤣
- 1 yıl
Atanmışı atanmamışı özel sektör de çalışanıyla hepimiz öğretmeniz. 💓
- 1 yıl
Tabiki öyle. Her meslekte olduğu gibi özelliklede öğretmenler için zor dönemler olsa da sağlık olsun. Sadece maaş alıp öğretmen olunmaz. Kendi yeğenine bile komşunun çocuğuna bile hiç tanımadığın birine bile bildiklerinin binde biri kadar bişey katabiliyorsa bence gurur duyulacak bişey. Atanılmamış olsa da takılı kalmak bünyeye zarar. Herşeyin hayırlısı
- 1 yıl
Aynen öyle ve emin ol ki çok zor bir dönem o katılıyorum.
- 1 yıl
Hayatta her kötü bundan kötüsü başıma gelmez denilen durumun bi kötüsü daha vardır. Bu bilinçte olup olumsuzluklara kendimizi teslim etmemeliyiz. Biraz önce biri sormuş annem kutluyordu oda kutlamadı üzüldüm diye. Herşeyin hayırlısı
- 1 yıl
Evet kesinlikle. İnşallah annesi anımsamıştır
- 1 yıl
🙂🙂
1 yılİlkokul öğretmenim karaktersiz bir kadındı hakkımı helal de etmiyorum ona sopayla ellerime vururdu. Ah ettim bende inşallah vicdan azabından kuduruyordur bir yerlerde.
11 Yorumla- 1 yıl
Şiddet yanlısı öğretmenleri ben de sevmem. İletişim varken kaba kuvvete baş vurmak cehalettir.
Gizli Üye(25-29)1 yılatanamayan öğretmenler olarak bizde dahil oluyor muyuz o güne 🥺
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette sonuç olarak özelde olsa kamuda olsa kpss de olsa öğretmen öğretmendir. öğretmenler gününüz kutlu olsun 🌺🙂🌼👼
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılAlmıştım bir kac kere ama hatirlamiyorum ne aldigimi kac kisiye aldigimi kac senelerinde okumusum
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kalem almıştım, paramız yoktu senindr öğretmenler günün kutlu olsun Bihtercim
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ✨🙏☘
Aldığım değil ama hâlâ hatırlarım 8. sınıfta öğretmenime sınıfımızı büyük bir A3 kağıdına çizip boyayıp vermiştim okulun son günü
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel hem kendi emeğin bundan güzel hediye olur mu öğretmeniniz bakıp bakıp o sınıfı hatırlamıştır. 🙂🌺✨
- 1 yıl
Hayata dokunan hiçbir öğretmen unutulmuyor izleri kalıcı oluyor çünkü. 💝
1 yılHatırlamıyorum daha çocuktum. Lisede almadım ünivdede almadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz ilkokulda öğretmenin ısrarı ile altın yüzük almıştık parayı ben veremediğim için öğretmen beni aşalamisti. Kadın öğretmen hediye alan çocukları çok severdi. Bizlere de dayak atardı.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIlkokulda çok yaramaz bir öğrenciydim. Yeni gelen öğretmen kız beni yanına çağırarak kulak memelerimi kırmızı ojeli tırnakları ile dele dele kanatmıştı. Birde beni tahtaya çıkarıp sınıfın kızlarına yüzüme tükütturup tokat attırmıştı. Tenefüste kızların ayağına çelme takip saçlarına sakız yapıştırdım diye bu tarz cezalar verirdi.
Cevap sahibi1 yılBu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun.
- 1 yıl
Kötü olmuş üzücü iyi öğretmenler, gerçekten şans 🌟
Cevap sahibi1 yılEvet kesinlikle şans. Dilerim her öğrenciye sizin gibi bir öğretmen en az bir kere denk gelir. Başarı dolu yıllar.
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏✨
Cevap sahibi1 yılHocam hiç kulak çektiniz mi şaka da olsa
Gizli Üye(30-35)1 yılEn anlamlı hediyeyi yeğenim aldı. Sınıfça öğretmene cumhuriyet altını, Dyson süpürge ve apple watch aldılar bir de deri ceket de var tabii.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok bonkörce güzel hediyeler 🌟🙂
Hatırlamıyorum sjsj
11 Yorumla- 1 yıl
Evet bazen uzun zaman geçtiği için insanın aklına gelmiyor öyle yazanlar da oldu jklş
1 yılSelpak mendil, param ona yetiyordu.
13 Yorumla- 1 yıl
Siz resim çizin şarkı söyleyin bile öğretmene en güzel hediye 🎁 inanın. 🙂
- 1 yıl
O konularda nasıl yeteneksizim, bilmek istemezsin.
- 1 yıl
Düşünmek 💭 bile yeterli. ☘
1 yılKalem almıştım dolma kalemi
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel 🙂
- 1 yıl
Evet o da beğenmişti
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri