Sizce hep manipüle mi edildim?

O ahmaklık edip bir kıza bu denli harcamalar yaptırdı lakin bana değer verseydi beni cüzdanı-para kaynağı-olarak görmezdi. Paramı ve güzelliğimi kullandı gibime geliyor. İyi niyetimi ve sevgimi süistimal etti. Çoğu aldığımı 'o istedi' diye aldım ve sadece onları ondan geri istedim, ona 'hediye' aldıklarımı istemediğimi belirttim. Ona sadece sayılı olarak Hot Wheels hediye ettim. Onun harici Hot Wheelsları o bana sormadan kendi kasaya gider, düşüncesizce cebimden vermemi beklerdi. Tıpkı dolmuşa biner binmez arkaya oturup benim ödememi beklemesi, evine 'hayır' diyemeyeceğim şekilde ısrarla davet edip ve hiç yapmadığım şeyleri sırf merakı için yaptırması, ayrılmış olmasına rağmen "seni son bir kez öpebilir miyim? fakat buna ümit bağlama" diyip beni obje olarak kullandığının gerçek kanıtı gibi. Bazen sinemaya davet edip ödemesi gerekirken benim ödemem gibi. Ne kadar kötü biriymiş. Her konuda maalesef tiksindirici. Keşke bana bir artısı olsaydı. Yemeği de bu şekilde yerdi ben öderdim Sonra da üzüldüğüm için azarlardı. Düşününce nelere katlanmışım böyle? Bende tabii cebimden ödemek zorunda kalırdım. O zamanlar saftım, bunu sevgi sanardım. Fakat bana çok şey öğretti beni duygusuz bir insana çevirdi ona ve haline acıyorum. Ben bunu beni terk ettikten sonrada fark etmedim. O zamanlarda gelgitler yaptı ve kullandı. Ona olan sevgim bitince anladım. Helallik bile almadı benden. O sebepsiz yere terk etti. (1,5 senelik ilişkiydi) acımın üstüne mutluluk kuruyor. Üstüne bana ahkam kesiyor. Bu haksızlık değil mi? Ondan sadece bana sormadan düşüncesizce aldıklarını istedim (maalesef çok gözüm kararmıştı ilk ilişkimdi ve doğruyu yanlışı bilmiyordum) bari ilk doğacak olan yeğenime veririm dedim. Geri dönmedi, tekrar yazmadım. Yazmam da. Aptal aptal kullanılmış gibi hissediyorum. Babama çok üzülüyorum o kadar çalışıyor bende düşünemedim işte ona harcadım hep... zaten bu yüzden "hediye" aldıklarımı değil benden bu şekilde aldıklarını istedim ondan. Benim fikrimi sormadan kendisine aldıklarını babamın yüzünün gözünün sadakası olsun diyorum artık. Lütfen beni geri istediğim için eleştirmeyin gerçekten çok saftım. Şimdi psikolojik destek alıyorum, o çok mutlu şimdi. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor fakat hayatımı mahvetti. Eden ettiğini bulur mu sizce?

Sizce hep manipüle mi edildim?