Yeme & İçme Becerebilmiş miyim sizce? Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Yorulmak yok sabahtan beri annecim pooaaça anni elmaaalı neyse ki sabaha hazırlar. Becerebilmiş miyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl efsane https://voca.ro/1iRXmIdBsM1i 1 4 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Banada yasak eşim izin vermiyor teşekkür ederim ne güzel bir enerjin var hiç solmasın Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl ahhha :D Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl https://voca.ro/16MeArTHz6RO Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Eşime bunu dinleteceğim ne konuda şanslı olduğunu söylersen hava atma şansım artar 😃 Yorumla
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Maşallah. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Bereketli olsun inşallah. 2 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çok teşekkür ederim 🤗 Yorumla afacan37 +1 yıl Önemli değil. Yorumla
senemdmrs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Becermişsin gayet güzel olmuş ama tadına da bakmak lazım😂 1 4 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl izmirdeysen kahvaltıya beklerim ablacım 💐 Yorumla senemdmrs +1 yıl Keske olabilsem teşekkürler yinede :) Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 💐 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Bana davet yok mu Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar, gayet başarılı :)Elmalı candır ya 🤗 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
1fincankahvem Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, emeğinize sağlık. Tabii ki tadını bilmiyoruz ama 😊 0 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim son poğaçaları peynir zeytin turşu domates eşliğinde ben gömüyorum şu an Yorumla 1fincankahvem +1 yıl Bu saatte 😳 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 🙈🙊😝😝 Yorumla
ΔƁDƱLLΔH Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Annen mi, sen mi yaptın, bende onu anlamış değilim, başlık ve açıklama farklı. 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çocuklarım için ben yaptım. Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Ellerine sağlık çok harika görünüyorlar🌼🌼🌼 2 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙈🙈💐💐 Yorumla
umutsuzum64 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl tadına bakmadan bilemem 1 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Peki Yorumla umutsuzum64 +1 yıl ellerine sağlık Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne olduklarını çözemesem de becerebilmişsin 😀 1 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Bu baya iyiydi miniklerime mini poğaça ve elmalı kurabiye 🙈🙈 Yorumla merakettimmişte +1 yıl eline sağlık :) Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐💐 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl güzel görünüyorlarçocuklara afiyet olsun:) 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 🤗
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl Ellerine sağlık çok hoş gözüküyorlar 1 7 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim reis Yorumla Scarface39 +1 yıl Hamaratsın reis Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Kimin arkadaşıyım oğlum 😎 Yorumla Scarface39 +1 yıl Cansın can Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 😎 Yorumla Scarface39 +1 yıl Tüm gececilere gelsin Yorumla Scarface39 +1 yıl https://youtu.be/aw5BLagJ3io Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Abla foto açılmado ama eline sağlık 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim ablacım 🤗 Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Çay da olacaktı şimdi. 1 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Sıcak sıcak oh mis Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Canım çekti :( Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık mükemmel gözüküyorlar ablamm 1 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim bitanem sen geliyorum de ben sana daha neler yaparım ❤❤ Yorumla külllkedisi +1 yıl Yiaaa sen bi tanesin bir taneeeee 💖💋 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl ❤❤😘😘 Yorumla
Beni_Aska_İnandir Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Gece gece oldumu simdi bu ;) 1 4 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 2 poğaça gömdüm senin yerine Yorumla Beni_Aska_İnandir +1 yıl Harika valla. Acikmistim Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Kalk bişeyler ye bari Yorumla Beni_Aska_İnandir +1 yıl Pek yiyecek durumum yok. Iyi bir gece gecirmiyorum. Yorumla
DeneyimliAbi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 68% +1 yıl Soldakiler güzel pogaca gibi duruyor. Tuttum. 1 4 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Poğaça gibi duruyor bu çok iyiydi abisi elleri minik onun için poğaçaları da minik.🙈 Yorumla DeneyimliAbi +1 yıl Valla baya tatlılar bizimkilerde aynı böyle yaparlardı. Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Ben bu kadar küçük yapmıyorum normal de atıyorlar diye küçülttüm Yorumla DeneyimliAbi +1 yıl Anladım Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tıpkı eşim gibisin. Çocuklar söylesin yeter. İstedikleri şey sabaha hazır 0 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Canım çıkıyor ama evlat istesin yeter ki Yorumla Alemdaralii +1 yıl Aynen. Canınız da sağolsun ki onlar daha rahat büyüsün Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep sevgilin seni becermeyecek ya biraz da sen birşeyleri becer be abla 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bir kadın olarak dış görüntüye de önem vermelisin 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Gecenin o saatinde o kadar olabildi dikkate alacağım Yorumla
isyanediyorumisyan Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Güzel duruyor doya doya yesin çocuklar 2 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çok teşekkür ederim 💐💐 Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık 🌺 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 462 cevap paylaştı. Eline sağlık 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
Gizliizlizlilii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eline saglık 1 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐💐 Yorumla Gizliizlizlilii +1 yıl 🤗😘 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl ❤ Yorumla
karlidağ038 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aferin sana 😉 1 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 👍 Yorumla karlidağ038 +1 yıl Hamarat kadını severim Yorumla
ayyylinsu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yaaaa cok tatliii, ellerine saglik guzel olmus 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙈💐 Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Allah'ın izniyle başarmışsın abla 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim ablacım Yorumla
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Tatmadan bilemeyiz. Çok güzel görünüyorlar. 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 83% +1 yıl Elmalı pastaya bayılırım. Eline sağlık. 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı. Eline sağlık 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tatmadan detay yorum yapmam ellerine sağlık 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tebrikler yani üşenmemek büyük iş bu saatte 0 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Bu saatte yapmadım 12 de hazırlardı mutfağu topla vs uğraştım teşekkür ederim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Fedakar ve cefakar anne Yorumla
nenvarkuzumm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Güzel olmuş 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
Masörizmir Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Guzel gorunuyor 1 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Atess69 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Elmalı tart mı o? 1 8 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Elmalı kurabiye Yorumla Atess69 +1 yıl Kurabiye tart fark eden bişey yok benim için yaa ellerine saglık varya gece gece öyle bi çekti ki canım naptın sen yaa Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Benimde kuzular istedi afiyetle yesinler diye yaptım ama epey yoruldum Yorumla Atess69 +1 yıl Afiyet bal seker olsun Yorulduguna deymiş ama Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Atess69 +1 yıl Rica ederim İyi gecelerin olsun dinlenmelisin Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Yorgunken uyuyamiyorum ama deneyeceğim iyi geceler Yorumla Atess69 +1 yıl Olsun dene bence yinede sen Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eline sağlık 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
browni0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Güzel görünüyor 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
yalnzlkkk76 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bende isterem 0 4 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Adres alır kargolarım ama yaz ayları gelene kadar bozulur Yorumla yalnzlkkk76 +1 yıl Kişinnmi yicem kaç para Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Paran sende kalsın ben satış yapmıyorum ikram ediyorum Yorumla yalnzlkkk76 +1 yıl 😂tesekur ne zaman yolarsin😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
efsane https://voca.ro/1iRXmIdBsM1i
Banada yasak eşim izin vermiyor teşekkür ederim ne güzel bir enerjin var hiç solmasın
ahhha :D
https://voca.ro/16MeArTHz6RO
Eşime bunu dinleteceğim ne konuda şanslı olduğunu söylersen hava atma şansım artar 😃
Maşallah. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Bereketli olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim 🤗
Önemli değil.
Becermişsin gayet güzel olmuş ama tadına da bakmak lazım😂
izmirdeysen kahvaltıya beklerim ablacım 💐
Keske olabilsem teşekkürler yinede :)
💐
Bana davet yok mu
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar, gayet başarılı :)
Elmalı candır ya 🤗
Teşekkür ederim
Güzel görünüyor, emeğinize sağlık. Tabii ki tadını bilmiyoruz ama 😊
Teşekkür ederim son poğaçaları peynir zeytin turşu domates eşliğinde ben gömüyorum şu an
Bu saatte 😳
🙈🙊😝😝
Annen mi, sen mi yaptın, bende onu anlamış değilim, başlık ve açıklama farklı.
Çocuklarım için ben yaptım.
Ellerine sağlık çok harika görünüyorlar🌼🌼🌼
Çok teşekkür ederim 🙈🙈💐💐
tadına bakmadan bilemem
Peki
ellerine sağlık
Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim
ne olduklarını çözemesem de becerebilmişsin 😀
Bu baya iyiydi miniklerime mini poğaça ve elmalı kurabiye 🙈🙈
eline sağlık :)
Teşekkür ederim 💐💐
güzel görünüyorlar
çocuklara afiyet olsun:)
Teşekkür ederim 🤗
Ellerine sağlık çok hoş gözüküyorlar
Teşekkür ederim reis
Hamaratsın reis
Kimin arkadaşıyım oğlum 😎
Cansın can
😎
Tüm gececilere gelsin
https://youtu.be/aw5BLagJ3io
Abla foto açılmado ama eline sağlık
Teşekkür ederim ablacım 🤗
Çay da olacaktı şimdi.
Sıcak sıcak oh mis
Canım çekti :(
Ellerine sağlık mükemmel gözüküyorlar ablamm
Teşekkür ederim bitanem sen geliyorum de ben sana daha neler yaparım ❤❤
Yiaaa sen bi tanesin bir taneeeee 💖💋
❤❤😘😘
Gece gece oldumu simdi bu ;)
2 poğaça gömdüm senin yerine
Harika valla. Acikmistim
Kalk bişeyler ye bari
Pek yiyecek durumum yok. Iyi bir gece gecirmiyorum.
Soldakiler güzel pogaca gibi duruyor. Tuttum.
Poğaça gibi duruyor bu çok iyiydi abisi elleri minik onun için poğaçaları da minik.🙈
Valla baya tatlılar bizimkilerde aynı böyle yaparlardı.
Ben bu kadar küçük yapmıyorum normal de atıyorlar diye küçülttüm
Anladım
Tıpkı eşim gibisin. Çocuklar söylesin yeter. İstedikleri şey sabaha hazır
Canım çıkıyor ama evlat istesin yeter ki
Aynen. Canınız da sağolsun ki onlar daha rahat büyüsün
Amin
Hep sevgilin seni becermeyecek ya biraz da sen birşeyleri becer be abla
bir kadın olarak dış görüntüye de önem vermelisin
Gecenin o saatinde o kadar olabildi dikkate alacağım
Güzel duruyor doya doya yesin çocuklar
Çok teşekkür ederim 💐💐
Eline sağlık 🌺
Teşekkür ederim 💐
Eline sağlık
Teşekkür ederim 💐
Eline saglık
Teşekkür ederim 💐💐
🤗😘
❤
Aferin sana 😉
👍
Hamarat kadını severim
Yaaaa cok tatliii, ellerine saglik guzel olmus
Çok teşekkür ederim 🙈💐
Allah'ın izniyle başarmışsın abla
Teşekkür ederim ablacım
Tatmadan bilemeyiz. Çok güzel görünüyorlar.
Teşekkür ederim
Elmalı pastaya bayılırım. Eline sağlık.
Teşekkür ederim
Eline sağlık
Teşekkür ederim 💐
Tatmadan detay yorum yapmam ellerine sağlık
Tebrikler yani üşenmemek büyük iş bu saatte
Bu saatte yapmadım 12 de hazırlardı mutfağu topla vs uğraştım teşekkür ederim
Fedakar ve cefakar anne
Güzel olmuş
Teşekkür ederim 💐
Guzel gorunuyor
Teşekkür ederim
Elmalı tart mı o?
Elmalı kurabiye
Kurabiye tart fark eden bişey yok benim için yaa ellerine saglık varya gece gece öyle bi çekti ki canım naptın sen yaa
Benimde kuzular istedi afiyetle yesinler diye yaptım ama epey yoruldum
Afiyet bal seker olsun
Yorulduguna deymiş ama
Teşekkür ederim
Rica ederim
İyi gecelerin olsun dinlenmelisin
Yorgunken uyuyamiyorum ama deneyeceğim iyi geceler
Olsun dene bence yinede sen
Eline sağlık
Teşekkür ederim 💐
Afiyet olsun canım
Güzel görünüyor