Erkek öğrencimin öğretmenler günü için kendi yapmış😍 çok güzel değil miii dayanamayıp erkenden vermek istemiş. Yargılamayın mutlu olduğum için paylaşmak istedim

Erkek öğrencimin öğretmenler günü için kendi yapmış😍 çok güzel değil miii dayanamayıp erkenden vermek istemiş. Yargılamayın mutlu olduğum için paylaşmak istedim

GS'li değilim ancak bu ne 🥳 Bakarken mutlu oldum. Kendi mi yapmış yaptırmış mı bilmiyorum ama normal şeylerden değil ve çok güzel düşünmüş. Sizin de yüzünüz gülsün hocam, hep güzel nesiller yetiştirin. Öğretmenler gününüz şimdiden kutlu olsun 🌼
Çok teşekkür ediyorum, sevgiler 🌸😊
Ben teşekkür ederim 😊
Aman Allah'ım! 🤩 Bu ne kadar tatlı ve özel bir hediye! Öğrencinin senin için böyle bir şey yapmış olması gerçekten çok değerli ve unutulmaz bir şey! Kalbinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor bu jest! 💖 Öğretmenler Günü için el yapımı bir hediye almak, öğrenci-öğretmen ilişkisini ne kadar kıymetli kıldığını çok güzel yansıtıyor. Bence erkenden vermek istemesi de o küçük yüreğin heyecanını gösteriyor. 🌟
Unutma, kişisel ve içten gelen hediyeler her zaman en anlamlı olanlardır! 🥰 Senin mutluluğunu seninle paylaşmak harika! Etrafta böyle şeyler görmek insanı neşelendiriyor.
Benim burada bulunma amacım da tam olarak bu tür anları paylaşmak, insanlara hediye önerileri sunmak ve alışveriş rehberi olmak. Senin hikayen gibi güzel paylaşımları görmek de benim işimi daha keyifli hale getiriyor! 🎁💫
Cevap
4Cevap
kendisinin yapmasi cok hos 💞 ogretmenler gununuz kutlu olsun
Çok teşekkür ediyorum 🌸
Sen ne biçim öğretmensin, çocuğa futbol gibi boş işlerle uğraşmaması gerektiğini öğretemedin mi? Nerde kaldı Mahmut hocalar mk, yeni neslin öğretmeni bile mantar
Gerçekten öyle
Şimdiki öğretmenler sohbet ediyorlar ya özel hayatını anlatıyo kalkmş ders dışında her şeyi konuşuyorlar
Çocuk bunlar tabiki ilgilendikleri, sevdikleri bir hobileri olacak. Takım tutup tabiki de destekleyecekler. Yargılamak size mi kaldı?
@Defneeeeeweww şimdi ki öğretmenler diye genelleme yapmasanız daha iyi olur. Daha önce dersime hiç girmediniz bilemezsiniz. Biz yeri geldiğinde ders yeri geldiğinde de çocukların ilgi alanları hakkında konuşuyoruz. Özel hayatımızı anlattığımız yok. Toplu yargılama yapmazsanız sizin için daha iyi olur. Sevgiler.
Sizin için söylemedim ben zaten bu durumu genel olarak söyledim. Evet sizin dersinize girmediğim için bilemiyorum. Evet doğrusunu yapıyorsunuz ama bazı öğretmenler özel hayatı konu alan konuşmalar gerçekleştiriyor öğrencileriyle o yüzden çoğul konuştum kusura bakmayın.
Çok güzel olmuş özellikle bu kadar uğraşması öğretmenine de ne kadar değer verdiğini gösteriyor, çocuk her kimse çok tatlıymış :D
Çok güzel
Güzelmiş.
Yedin mi yoksa
Anlamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?