Onun doğum günü geldi ona hediye alacaktım. Bana hediyeleşelim mi yılbaşı geliyor birbirimize kendi beğendiğimiz seçtiğimiz bir şey alalım dedi tamam dedim ama ben zaten sana doğum günü hediyesi alcaktım nasıl yapıcaz. Düşündük taşındık o zaman iki hediye alalım dedik onun doğum günü 17 Kasım benimki ise 1 Şubat zaten iki ay falan kalmış. Bir doğum günü hediyesi bir de yılbaşı hediyesi alıcaz diye anlaştık o da doğum günü hediyemi zamanı gelince alacaktı. Ama iki hediyeyi de KESİNLİKLE seçip beğendiğimiz şeyleri alıcaktık.
Sonrasında bana dedi ki o zaman yılbaşı hediyesini de şimdi alalım çünkü zam gelicek bir şeylere aralık gibi. Tamam dedim 2 hediyesini de aldım yılbaşı için sadece takı diye düşündük 250 TL bir beğendiği kolyeyi aldım dg hediyesi de elbise beğenmişti 620 lira bayıldım aldım ikisini de.
Kolye ona ulaştı. Bana bugün dedi ki senin takı hediyeni birazcık geç alıcam henüz maaşım yatmadı ay sonu yatıcak ben de önemli değil zaten aralıkta diye anlaşmıştık ne zaman uygun olursan o zaman al dedim. Birkaç saat geçti bana mesaj attı “ben avmdeydim çok beğendiğim bir kolye vardı sana aldım onu” ee hani beğendiğimiz şeyleri alcaktık bunun amacı bu değil miydi dedim ama çok güzel senin beğendiğin kolyeden bile güzel dedi. At resmini göreyim dedim. Attı o kadar çirkin bir kolye almış ki ve kıytırık bir şey olduğu belli maks 100 lira vermiş almış 2 kere kullansam rengi solacak bir şey almış sonra ben beğenmedim istemiyorum al sen tak dedim ardından bir teşekkür bile etmedin yaptığın çok ayıp falan demesiyle kavga başladı birbirimize çok kötü şeyler söyledik onları burada anlatmıycam.
Yaptığı çok ayıptı gerçekten ben onun için 850-900 lira masraf yapıp iki tane beğendiği şeyi aldım bana 250 lira beğendiğim bir kolyeyi almayı çok gördü. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten üzücü bir durum olmuş 😟. Yılların arkadaşlığı, yanlış anlaşılmalar ve duygusal kavgalarla çalkalanabiliyor bazen. Hediyeleşmek, sevgi göstermek için harika bir yol ama bazen işler planladığımız gibi gitmeyebiliyor. Hele ki duygusal anlarda alınan kararlar büyüyebiliyor.
Öncelikle, senin niyetin gerçekten çok güzelmiş. Onun doğum gününü ve yeni yılını düşünerek hediye seçmişsin. Ancak arkadaşının tercihlerine uyamaması ve sonrasında çıkan tartışmalar kalp kırıcı olmuş. Belki de biraz ara verip sakinleşmek ve sonra medeni bir şekilde konuşmak ilişkinizi toparlayabilir.
Bu olay, aynı zamanda iletişimin ne kadar önemli olduğunu da gösteriyor. Hediyeleşirken iki tarafın da aynı frekansta olması önemli. Senin için en önemli şey karşılıklı anlayış ve iletişim olmalı. Umarım bu durumu konuşup tatlıya bağlayabilirsiniz. Unutma, arkadaşlıklar küçük fedakarlıklarla da büyüyebilir ❤️. Şimdi biraz sakinleşme zamanı! Her şey yoluna girecektir 🌸.