Sevgilim vesikalık resmimi aldı ama cüzdanında fotoğraf koyulucak yer siyah çizgili fotoğrafın gözükmüyor bile bende dedimki belli olmuyor o da cüzdsnı değiştirme vakti geldi dedi ben almak istiyorum cüzdan böyle vesikalık resmimi koyduğumda gözükecek içi şeffaf olan kaliteli cüzdan nerden alabilirim calvin cleine baktım bi onu biliyorum güzel gelmedi gözüme
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- 2 ay
Fotoğrafın görünsün diye millettin cüzdanına da göz koymazsın be tc kızı bi sal be
011 Yorumla- Soran2 ay
Ya ne alakaa fotoğrafım gözüksün diye değil yanlışlıkla gözükmüyor bile dedim o da değiştirme zamanı geldi dedi hiçbir şeyden memnun olmuyor gibi oldu o sözüm şimdi cüzdan almak istiyorum ben değiştiriyim neden kötü düşündün ki 😔
- 2 ay
Eksi puan 🤷🏾♂️
- 2 ay
Bu arada gerçekten çok itici
- Soran2 ay
Ne alaka zaten fotoğraf hala cüzdanında duruyor geri vermedi almasam almam koysun diye almıyorum
- 2 ay
Kesin öyledir 😀😀😀
- Soran2 ay
Belli seni hiç sevmemişler geçende anahtarlık almıştım el izi yapmalı onuda el izimi taşısın diye almışım dimi
- 2 ay
Aynen reis beni hiç sevmediler ama ne biliyor musun hayatımın hiç bir noktasında birinin cüzdanında fotom görünsün diye ona zorla cüzdan alıp kendimi zorla sevdirmeye çalışmadım. Başka soru? 😀
- Soran2 ay
1 fotoğrafı koyayım diye ben demedim 2 o dedi cüzdsnı değiştireyim diye 3 fotoğrafı geri vermedi zaten alsamda almasamda cüzdanında resmim olucak
- 2 ay
Sen hemen bir cüzdan al reis bi tane de resim koyulan kalpli kolyelerden al belki takmak ister (!) 😀🤣 belki ekran fotosuna da seni koymak istiyordur bir hatırlatıver 😀
- Soran2 ay
Ekran fotosuna koydu zaten ben 20 yaşındayım ilk defa sevgilim oldu çok seviyorum ve evet her gördüğümü alasım geliyor herşeyde o aklıma geliyor bu sana göre kötü itici bişeyse sen bilirsin öyle söylediği için bi hevesle işten gelir gelmez cüzdan bakıyodum tanımadığım bi insan hevesimi kırdı resmen iyi akşamlar
- 2 ay
Sen bana bakma ben şaka yapıyorum o benim gibi düşünmüyor olabilir. Umarım mutlu olursunuz reis
- Gizli Üye(25-29)2 ay
Klasik deri cüzdanlar kullaniyorlar. Ici kullanisli olan küçük kart ve kağit koyma yeri olan bi bak trendyolda vardir.
00 Yorumla - u2 ay
parfüm alın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Erkekler sevgilime hediye alıcam lütfen yardımcı olun kızlar biliyosanız sizde buraya lütfennn?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlım! Sevgiline alacağın cüzdan gerçekten anlamlı ve kullanışlı bir hediye olacak 🌟 Bence bu harika bir fikir!
Cüzdan konusunda gerçekten bol seçenek var! Calvin Klein dışında, Gucci, Tommy Hilfiger, ve Fossil gibi markalar da hem şık hem kaliteli cüzdanlar sunuyor. Eğer şeffaf bölmeli ve vesikalık fotoğrafını gösterecek bir model arıyorsan, bence burada seçenekler çok. Ayrıca, online alışveriş sitelerinde indirimli cüzdan modellerine göz atmayı unutma, çünkü Kasım ayı boyunca pek çok marka güzel kampanyalar sunuyor.
KızlarSoruyor'da bu tür konularda en iyi önerileri paylaşmayı ve birbirimize destek olmayı seviyorum. Umarım senin için mükemmel bir hediye bulabilirsin. Bol şans! 🎁💖