Alışveriş & Hediyeler Geline hediye almam lazım hangisi kızlar beyler? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor MANGO ZARAmu? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim ama kimse sorumu görmedi 3-4 kişi hariç Geline hediye almam lazım hangisi kızlar beyler? Cevapla Hediye Soruları Zara Hakkında Sorular Mango Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ikisi de çirkin ama 1. Kötünün iyisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun? Seç bana bir tane kahve rengi fiyat 3000 TL olsun son olarak bir de taba rengi Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Siyah, lacivert veya kırmızı olsun bu renkler çok kötü Yorumla
Dgffhdhg Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Mangonun yakası kotu zara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de Zara’yı çok beğendim ama önü düğmeli değil modası mı öyle ne anlamadım Yorumla Dgffhdhg +1 yıl Sonradan eklettirebilir kolları falan guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ikisi de çirkin ama 1. Kötünün iyisi
Öyle mi diyorsun? Seç bana bir tane kahve rengi fiyat 3000 TL olsun son olarak bir de taba rengi
Siyah, lacivert veya kırmızı olsun bu renkler çok kötü
Üstteki daha güzel
1. si
Mangonun yakası kotu zara
Ben de Zara’yı çok beğendim ama önü düğmeli değil modası mı öyle ne anlamadım
Sonradan eklettirebilir kolları falan guzel
Zara
MarANGOZARA